Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Real estate agent Amsterdam

Ben je op zoek naar een makelaar in Amsterdam of een goede makelaardij die je kan helpen bij het purchase or sell van jouw huis dan ben je bij Yourhome Makelaars Amsterdam aan het goede adres. Ons team van ervaren Amsterdamse makelaars staat 24/7 voor je klaar. Zij helpen jou met het vinden of verkopen van je woning.

Yourhome Makelaars Amsterdam
yourhome-makelaars-amsterdam-makelaar-amsterdam-makelaardij

The nicest best NVM makelaars
in Amsterdam

Wil je jouw woning in Amsterdam verkopen, een huis kopen, huren of verhuren? Maak dan kennis met ons enthousiaste team van gedreven Amsterdamse makelaars. Zij doen niets liever dan het realiseren van jouw woonwensen. Geen snelle makelaars met gladde praatjes, maar bevlogen makelaars die écht naar jou luisteren.

Tijdens de aankoop, verkoop, huur of verhuur van je woning staat persoonlijk contact centraal. Onze gecertificeerde NVM Makelaars zijn zeer flexibel en maken afspraken voor bezichtigingen wanneer het jou uitkomt. Neem eens een kijkje op de pagina sale, purchase or rent. Ontdek je droomhuis in ons supply of maak een afspraak voor een kennismaking. Laat ons je bewijzen dat wij de leukste en beste makelaars van Amsterdam zijn.

Volgens onze klanten de beste makelaars van Amsterdam

Of het nu ging om de aankoop van een Amsterdams grachtenpand, de verhuur van een studio aan expats, of de verkoop van een appartement dat toch net te klein werd; onze makelaars zorgden voor successen. Iedere samenwerking gaan wij aan met veel passie en plezier. En dat zie je terug in de resultaten. Een onafhankelijke beoordeling als één van de beste makelaars van Amsterdam.

Yourhome makelaars hecht heel veel waarde aan de mening van onze klanten. We gaan je daarom niet vertellen hoe sterk onze makelaars service is. Dat is iets wat je zelf moet ervaren. Wél kun je hier alvast read our Funda reviews or hier een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking.

Rating 9.5

Expertise 9.6
Price / quality 9.6
Local market knowledge 9.5
Service and guidance 9.4
woning aangekocht makelaar amsterdam
"9,3"
- Parwesch, Marnixkade 61h
"Compleet transparant en maakt waar wat hij belooft"
"Compleet transparant en maakt waar wat hij belooft"
- Daan, Churchill-laan
avivaafbeelding_1552297097_573e84ca
"Het was boven verwachting goed"
- Aviva, IJsselstraat
douweafbeelding_1552297158_760ef08b
"Een hele fijne ervaring met het verkopen van mijn huis"
- Douwe, Tweede Jacob van Campenstraat
anandaafbeelding_1552297147_ab875ea1
"een gladde praat maar gewoon menselijk contact"
- Amanda, Riouwstraat
roswithaafbeelding_1552297138_b546d06f
"Een verademing vergeleken met de andere makelaars"
- Roswitha, Utrechtsedwarsstraat
evaafbeelding_1552297108_6dea1442
"Goed bereikbaar, prettig in het contact en no-nonsense"
- Eva, Jan van Mierlolaan
michaelafbeelding_1552297086_37369909
"Komt zijn afspraken na en verder geen bla bla, gewoon top!"
- Michael Vrolikstraat

Your Makelaars in Amsterdam

De leukste gecertificeerde NVM Makelaars van Amsterdam. Ieder met hun eigen expertise en kracht. Zij maken het kopen, verkopen, huren of verhuren van jouw pand, huis, of appartement een succes.

lody-bunschoten-yourhome-makelaars-amsterdam

Lody Bunschoten

Aankoopmakelaar

michael-wielinga-yourhome-makelaars-amsterdam

Michael Wielinga

Sales agent

fleur-klippel-yourhome-makelaars-amsterdam

Fleur Klippel

Aankoopmakelaar

diederick-hoorn-yourhome-makelaars-amsterdam

Diederick Hoorn

Rental agent

kyara-dees-yourhome-makelaars-amsterdam

Kyara Dees

Sales agent

Do you want your pand huis appartement
Sell?

Neem dan een NVM verkoopmakelaar van Yourhome in de arm. Zij helpen jou je woning of ander vastgoed in Amsterdam op persoonlijke en professionele wijze te verkopen.

Ga je voor de beste verkoopprijs en de beste voorwaarden dan ga je voor Your Home Makelaars Amsterdam. Ontdek onze unieke aanpak en persoonlijke service. 

Do you want a appartement huis pand
buy in Amsterdam?

Zonder een aankoopmakelaar is dat in Amsterdam een hele uitdaging. Maar samenwerken met een aankoopmakelaar is niet alleen noodzaak. Het is ook leuk en biedt vele voordelen tijdens de aankoop. Onze aankoopmakelaars bezorgen je de nodige kennis en ingangen. Ze helpen je ook met besparen op de aankoop, onderhandelen de beste koopvoorwaarden and begeleiden het gehele aankoopproces. Zo kun jij meer genieten van dit bijzondere moment.

Yourhome aankoopmakelaars kennen de Amsterdamse buurten als geen ander. Ze hebben er zelf gewoond, groeiden er op of zijn er al jaren werkzaam. Ze brengen je altijd op de hoogte van mogelijke gebreken maar vertellen je ook de voor- en nadelen van een straat of woning.

Yourhome makes buying your home a joy. Take the first step towards a new home today and discover your possibilities.

Your home expats studenten toeristen
Rent?

Maak gebruik van onze zorgeloze verhuurservice. Your Home rental agents ontzorgen en verzorgen je appartement, huis of pand met aandacht. Wij zoeken de perfecte match tussen huurder en verhuurder en stellen niet alleen een wettelijk correct en overzichtelijk contract op. We bieden je een totaalpakket waarmee het verhuren van jouw vastgoed gemakkelijk en zorgeloos wordt.

Kun je onze hulp goed gebruiken? Maak een afspraak met onze verhuurmakelaar voor een vrijblijvende kennismaking.

Koopwoningen in Amsterdam

Buy
Rent