Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Yourhome, jouw makelaar in de Indische buurt

Ben jij op zoek naar een ervaren makelaar in de Amsterdamse Indische buurt? Zoek dan niet verder dan Yourhome! Ons deskundige team helpt jou verder met al je wensen en behoeften op het gebied van verkoop, aankoop en verhuur van huizen en appartementen.

Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, zijn wij de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een huis of appartement in de Indische buurt. Onze makelaars staan altijd klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van het vinden van de perfecte woning tot het succesvol verkopen van jouw woning.

Herken jij jezelf hierin?

1

Je wilt jouw woning verkopen in Amsterdam?

2

 Je wilt jouw woning verkopen voor de best mogelijke prijs?

3

Je wilt volledig ontzorgd worden?

De Indische buurt

In de Indische buurt zijn momenteel een hoop koopwoningen beschikbaar, zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen. Of je nu op zoek bent naar een appartement in een charmant pand of een groot modern huis, er is voor iedereen iets te vinden. Bovendien is de buurt goed bereikbaar met het openbaar vervoer, onder meer dankzij het nabijgelegen treinstation Muiderpoort. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving beschikbaar.

 • Cijfer 9
 • Joachim Salvador
 • Johan van der Keukenstraat 164
 • Cijfer 9.0
 • Ron de Groot
 • Driehoekstraat 80

Leven in de brouwerij!

De Indische Buurt in Amsterdam is een unieke en levendige buurt. Neem de Javastraat, waar de diversiteit en de Amsterdamse gezelligheid van deze wijk allemaal samenkomen. Struin hier langs het diverse aanbod aan leuke speciaalzaken zoals Hartje Oost, Java Bookshop of kledingzaak DIV.

In het Flevopark kun je geweldig wandelen, joggen, picknicken of gewoon even genieten van de rust midden in de stad. Daarnaast beschikt de buurt over een bioscoop, bierbrouwerij en diverse sportscholen. Met zoveel te zien en te doen, is de Indische Buurt in Amsterdam de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een buurt vol leven in de brouwerij!

 

Onze diensten

Wij bieden een scala aan diensten aan die ervoor zorgen dat jij het meeste uit de verkoop van jouw huis kunt halen. Of je nu op zoek bent naar een verhuurmakelaar, verkoopmakelaar of iemand die je helpt bij het kopen van jouw droomhuis in de Amsterdamse Indische buurt, Yourhome biedt de expertise en kwaliteitsgarantie die je nodig hebt.

Wat ons onderscheidt van andere makelaars in de Indische buurt

Wij zijn creatief en denken out-of-the-box bij vinden van de juiste koper van jouw woning, ook wanneer de verkoop minder soepel loopt dan van tevoren gehoopt. Wij halen het onderste uit de spreekwoordelijke ‘kan’. Zo kopen wij jouw droomwoning aan voor de laagst mogelijk prijs, en verkopen wij jouw woning voor de hoogst mogelijk opbrengst zonder het uiteindelijk doel uit het oog te verliezen. Tijdens een bezichtiging zul je bij ons nooit een ongeïnteresseerde makelaar aantreffen die constant op zijn of haar telefoon kijkt, maar krijg je de volle aandacht en juiste/volledige informatie. Bovenal zijn wij gedreven makelaars met passie voor het vak, die elke dag met plezier aan hun dag beginnen. Wij zijn blij, als jij dat bent.

Koopwoningen Indische buurt

De Indische buurt in Amsterdam is een unieke en gewilde woonomgeving voor wie op zoek is naar een koopwoning. Hier vind je karakteristieke panden die dateren van begin 1900 én praktische bouw uit de jaren 80/90. De woningen van begin 1900 zijn veelal iets kleinere formaat woningen, tussen de 50 m2 en de 60 m2. Het zijn zeer populaire huizen, waar vooral een jongere doelgroep heel graag wil wonen. Bij de huizen uit de jaren 80/90 zien wij voornamelijk kopers die hun hart hebben verloren aan deze buurt, maar door gebrek aan ruimte op zoek zijn naar een iets praktischer ingedeeld en ruimer bemeten huis in dezelfde buurt. In de Indische buurt zien wij de afgelopen jaren de sterkste toename qua populariteit en prijs, een prachtige Amsterdamse buurt die nu ontdekt is door velen!

makelaar indische buurt 3

Nieuwbouw Indische buurt

De Indische Buurt in Amsterdam biedt ook nieuwbouwhuizen. Veel jonge gezinnen en expats zijn op zoek naar moderne en comfortabele woningen in deze levendige buurt. Met de ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw de afgelopen jaren, is het aanbod van woningen in de Indische Buurt sterk toegenomen. Nieuwbouwwoningen in deze buurt bieden veel ruimte, moderne apparatuur en een efficiënte indeling.

 

Huurwoningen Indische buurt

De Indische buurt in Amsterdam is een gewilde locatie voor mensen die een woning willen huren. De buurt is een populaire keuze voor expats die in de stad willen wonen en werken. Dankzij de centrale ligging en de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer zijn woningen in deze buurt in trek. Wij als verhuurmakelaar bieden precies die hulp en ondersteuning die je nodig hebt bij het vinden van de perfecte huurder.

Yourhome, dé verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en verhuurmakelaar voor huizen en appartementen in Amsterdam Indische buurt.

Jouw NVM MVA Qualis gecertificeerde verkoopmakelaar Amsterdam

Yourhome is lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen; de ‘NVM’. Met ruim 4400 aangesloten makelaars en taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen van Nederland. Als NVM-verkoopmakelaar Amsterdam hebben wij  toegang tot het grootste makelaarsnetwerk van Nederland en Amsterdam. Als makelaar aangesloten bij NVM kunnen wij jou de meest recente en complete data van de Amsterdamse woningmarkt bieden. Zo zijn we samen goed op de hoogte van en goed voorbereid op de verkoop van jouw woning.

NVM Makelaar Amsterdam
MVA Makelaar Amsterdam
MVA Certified Expat Broker Amsterdam
Qualis Makelaar Amsterdam

Yourhome verkoopmakelaars in Amsterdam

lody-bunschoten-yourhome-makelaars-amsterdam

Lody Bunschoten

Verkoopmakelaar

michael-wielinga-yourhome-makelaars-amsterdam

Michael Wielinga

Verkoopmakelaar

kyara-dees-yourhome-makelaars-amsterdam

Kyara Dees

Verkoopmakelaar

fleur-klippel-yourhome-makelaars-amsterdam

Fleur Klippel

Verkoopmakelaar

Verkoopservice = Begeleiding

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Sanne Blankestijn, Hoofdweg 286-H

Lees meer reviews op Funda

funda-logo-reviews-makelaars-makelaar-amsterdamFunda Beoordeling 10

Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10

Jouw appartement pand penthouse voor de beste prijs verkopen

In de huidige Amsterdamse woningmarkt is het niet moeilijk om een hoog bod te krijgen. Maar de allerbeste verkoopprijs en ook nog eens goede voorwaarden krijgen is een ander verhaal. Met onze uitgebreide dienstverlening en op maat gemaakte verkoopstrategie weten we telkens weer de hoogste verkoopprijzen met daarbij de beste voorwaarden te realiseren voor onze klanten.

Welke stappen doorlopen we samen?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
yourhome-makelaars-amsterdam-kantoor-amsterdam-zuid
Kennismakingsgesprek
We beginnen ieder traject met een vrijblijvend intakegesprek. De verkoopmakelaar (zo mogelijk van jouw voorkeur) komt bij je langs. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bekijken we je woning.
woning-waardebepaling-amsterdam-makelaar-verkoopmakelaar
Waardebepaling
Aan de hand van het kennismakingsgesprek maakt jouw verkoopmakelaar een gratis waardebepaling voor je woning. Deze waardebepaling, begeleid met ons voorstel, krijg je van ons gepresenteerd of opgestuurd. Ben je enthousiast over onze verkoopservice, dan gaan we samen aan de slag met de verkoop van je woning.
woning-styling-makelaar-verkoop-verkopen-woning-amsterdam
Verkoopstyling van de woning
Gratis t.w.v. 495 euro! De presentatie van je woning is ontzettend belangrijk voor het realiseren van een geweldig bod. Kleine veranderingen maken vaak een groot verschil. Onze verkoopstyliste komt vrij van kosten (t.w.v. € 495) bij je langs om je huis te stylen voor de foto’s en bezichtigingen. We gaan altijd voor een bewezen effectieve, rustige en cleane look.
woning-video-en-fotografie-fotograaf-amsterdam-makelaar
Fotografie
Goede foto’s zijn ontzettend belangrijk voor potentiële kopers. Vaak kiezen ze een huis op basis van een goed gevoel. Foto’s zijn de eerste stap in het creëren van dit gevoel. Wij werken samen met fantastische fotografen, die gespecialiseerd zijn in vastgoedmarketing. Je huis wordt een prachtig plaatje!
Inmeten
Volgens de wet moet de woning ingemeten worden volgens de NEN 2580 norm. Dat betekent dat de potentiële koper precies weet hoe ruim de woning is. Wij zorgen voor deze meting en maken op basis daarvan een 2D- en 3D-plattegrond van de woning.
goede-pakkende-woning-advertentietekst-schrijven-funda
Advertentie opmaken
Een goede advertentie maakt potentiële kopers enthousiast. Ons marketingteam maakt een professionele advertentie die opvalt door de mooie beelden en no-nonsense tekst. We schrijven de advertentie zo dat het geïnteresseerden uitnodigt direct een bezichtiging te plannen. Ook maken we een mooi vormgegeven digitale brochure van de woning, waarin alle belangrijke informatie voor de koper te vinden is.
woning-marketing-social-media-websites-sea-makelaar
Marketing
Yes! We zijn klaar om de woning te delen met het grote publiek. We benutten de bekende platformen als Funda.nl en Jaap.nl, maar maken het huis ook zichtbaar op social media. Wij kunnen je woning ook internationaal aanbieden via websites als Rightmove.co.uk en LuxuryRealEstate.com. Zo zorgen we ervoor dat de advertentie bij de juiste mensen terechtkomt.
bezichtiging-woning-verkopen-makelaar-voorbereiden-amsterdam
Bezichtigingen
Voordat jouw woning online komt, stemt onze collega Daphne of Caroline de bezichtigingsmomenten met je af. We begeleiden alle bezichtigingen individueel en zorgen ervoor dat potentiële kopers enthousiast rondgeleid worden en met de juiste informatie aan de slag kunnen.
Onderhandelen
De eerste biedingen zijn binnen. Nu begint het échte werk! Onderhandelen is onze specialiteit. We zorgen ervoor dat de prijs van de woning tijdens de onderhandeling zo hoog mogelijk wordt opgedreven. Ondertussen houden we jou op de hoogte van de voortgang. Pas wanneer je helemaal tevreden bent over de geboden prijs, geven wij akkoord.
koopcontract-tekenen-koopovereenkomst-makelaar-verkoopmakelaar-amsterdam
Koopovereenkomst
De champagne kan bijna ontkurkt worden, want de volgende stap is het opstellen van de koopovereenkomst. Ook dit proces begeleiden wij. We controleren het contract van de notaris en lopen er samen met jou doorheen, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erin staat.
oplevering-levering-woning-makelaar-verkoopmakelaar-amsterdam
Levering
Yes, de woning is verkocht voor een topprijs! We gaan nog een keer langs om het huis te inspecteren en meterstanden te noteren. Daarna bezoeken we de notaris. Bij de notaris controleren we de leveringsakte en bijbehorende nota van afrekening. Bij akkoord zet jij je handtekening. De overwaarde van de woning ontvang je direct op je rekening.
Gefeliciteerd!
Je woning in Amsterdam is verkocht. Je gaat op zoek naar iets nieuws of neemt direct de volgend stap en koopt of huurt een andere woning. Of het nu verhuren, verkopen of aankopen betreft; het gevarieerde team van Yourhome Makelaars Amsterdam staat altijd voor je klaar.

Je woning succesvol verkopen

Een huis verkopen is een grote beslissing. Je wilt natuurlijk jouw woning verkopen voor de best mogelijke verkoopprijs. En weten dat je daarmee een goede financiële beslissing maakt. Een woningverkoop die je genoeg ruimte biedt voor een volgende stap. Met de uitgebreide makelaarsservice van Yourhome verkoopmakelaar Amsterdam weet je zeker dat je de beste prijs krijgt.

Onze verkoop begeleiding is een waardevolle investering

We begrijpen als geen ander dat je een volle agenda hebt. Daarom nemen we graag de pijn uit het verkoopproces van jouw huis.

Yourhome verkoopmakelaars

We hebben een heel goed en groot netwerk opgebouwd in de Amsterdamse markt. Door Yourhome te kiezen, doe je een waardevolle en weloverwogen investering in de volgende fase van jouw leven.

No cure, no pay
We geloven in de kwaliteit van onze service. Wij zijn een no cure, no pay verkoopmakelaar en gaan voor jouw succes.

Tarieven

Jouw woning is uniek en daar passen wij onze dienstverlening op aan. De courtage die Yourhome Makelaars Amsterdam hanteert is een percentage over de verkoopwaarde van je woning. Onze courtage is afhankelijk van de geschatte en uiteindelijke verkoopwaarde van je woning. Daarnaast wil je misschien bepaalde onderdelen in de verkoop op jouw manier aanpakken. Denk aan styling, foto- en video-opnames, adverteren en aanvullende marketing. 

Onze verkoopmakelaar kan je hier alles over vertellen en gaat graag met je in gesprek. Zo bepalen jullie samen het tarief waar je je goed bij voelt. Neem contact op met de verkoopmakelaars van Yourhome voor een passende offerte en ontdek onze unieke woningverkoopservice!

Zijn wij de juiste verkoopmakelaars voor jou?

Om kennis te maken bieden we je een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer 45-60 minuten. Na deze kennismaking beslis je zelf of je met onze verkoopmakelaar Amsterdam wil samenwerken. We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken en je te laten verrassen door onze service.

yourhome-makelaars-amsterdam-makelaar-amsterdam-makelaardij
 • Cijfer 10
 • Melanie van Dijk
 • Planciusstraat 19
 • Cijfer 9.5
 • Jochem van der Stap
 • Nieuwe Prinsengracht 74-2

Gecertificeerde verkoopmakelaar Amsterdam

Niet alleen professioneel, ook doen we wat we beloven.

De verkoopmakelaars van Yourhome Amsterdam zijn allen NVM Gecertificeerd. Daarnaast zijn we aangesloten bij Qualis, MVA, Pararius en Funda. We bieden je daarmee gegarandeerd onze unieke woning verkoopservice.