Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Yourhome, jouw makelaar in Zeeburg

Ben jij op zoek naar een ervaren makelaar in de Amsterdamse Zeeburg? Zoek dan niet verder dan Yourhome! Ons deskundige team helpt jou verder met al je wensen en behoeften op het gebied van verkoop, aankoop en verhuur van huizen en appartementen.

Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, zijn wij de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een huis of appartement in Zeeburg. Onze makelaars staan altijd klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van het vinden van de perfecte woning tot het succesvol verkopen van jouw woning.

Zeeburg

Het voormalige stadsdeel Zeeburg is het snelst groeiende deel van Amsterdam, zowel qua inwoners als qua oppervlakte. Door de vele voorzieningen trekt deze buurt veel jonge gezinnen aan. Denk hierbij aan scholen, horeca, het beroemde Zeeburg Skatepark en vele andere sportfaciliteiten. Zeeburg heeft ook mooie parken, zoals het Diemerpark en het Flevopark, en is omringd door mooie wateren om langs te struinen. En dan is Zeeburg ook nog eens volop in ontwikkeling!

 • Cijfer 9
 • Joachim Salvador
 • Johan van der Keukenstraat 164
 • Cijfer 9.0
 • Ron de Groot
 • Driehoekstraat 80

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan die ervoor zorgen dat jij het meeste uit de verkoop van jouw huis kunt halen. Of je nu op zoek bent naar een verhuurmakelaar, verkoopmakelaar of iemand die je helpt bij het aankopen van jouw droomhuis in het Amsterdamse Zeeburg, Yourhome biedt de expertise en kwaliteitsgarantie die je nodig hebt.

Aankopen in Zeeburg

Als je op zoek bent naar een makelaar in Zeeburg om een nieuwe woning om te kopen dan ben je bij Yourhome aan het juiste adres. Onze makelaars helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis, en zullen samen met je alle aspecten bekijken om er zeker van te zijn dat je een goede beslissing maakt. Doordat onze makelaars beschikken over de kennis van de hedendaagse woningmarkt, kunnen wij jou goed adviseren en begeleiden in dit proces. 

Verkopen in Zeeburg

Als je je huis in Zeeburg wilt verkopen, dan biedt Yourhome de juiste expertise en ondersteuning. Onze makelaars zijn zeer bekend met de buurt en de lokale huizenmarkt, en weten precies hoe ze jouw huis op de best mogelijke manier kunnen presenteren. Wij werken samen met je om de verkoop van je huis soepel en stressvrij te laten verlopen, en helpen je bij het realiseren van het best mogelijke verkoopresultaat.

Verhuren in Zeeburg

Yourhome is ook de juiste partner als je je huis in Zeeburg wilt verhuren. Als makelaar in Zeeburg we hebben uitgebreide ervaring met de verhuur van woningen in de buurt, en weten precies hoe ze je huis op de best mogelijke manier aan de man kunnen brengen. Wij helpen je bij het gehele huurproces, van contract tot administratie.

makelaar zeeburg 7

Nieuwbouw Indische buurt

De Indische Buurt in Amsterdam biedt ook nieuwbouwhuizen. Veel jonge gezinnen en expats zijn op zoek naar moderne en comfortabele woningen in deze levendige buurt. Met de ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw de afgelopen jaren, is het aanbod van woningen in de Indische Buurt sterk toegenomen. Nieuwbouwwoningen in deze buurt bieden veel ruimte, moderne apparatuur en een efficiënte indeling.

 

Huurwoningen Indische buurt

De Indische buurt in Amsterdam is een gewilde locatie voor mensen die een woning willen huren. De buurt is een populaire keuze voor expats die in de stad willen wonen en werken. Dankzij de centrale ligging en de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer zijn woningen in deze buurt in trek. Wij als verhuurmakelaar bieden precies die hulp en ondersteuning die je nodig hebt bij het vinden van de perfecte huurder.

Yourhome, dé verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en verhuurmakelaar voor huizen en appartementen in Amsterdam Indische buurt.

 • Cijfer 10
 • Melanie van Dijk
 • Planciusstraat 19
 • Cijfer 9.5
 • Jochem van der Stap
 • Nieuwe Prinsengracht 74-2

Gecertificeerde verkoopmakelaar Amsterdam

Niet alleen professioneel, ook doen we wat we beloven.

De verkoopmakelaars van Yourhome Amsterdam zijn allen NVM Gecertificeerd. Daarnaast zijn we aangesloten bij Qualis, MVA, Pararius en Funda. We bieden je daarmee gegarandeerd onze unieke woning verkoopservice. 

Maak een afspraak

Of stuur je bericht

Bedankt voor je interesse in onze diensten. We kijken er naar uit om je te spreken en nemen zo snel mogelijk contact met je op.
yourhome-makelaars-amsterdam-team-2
Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden gelden.
Naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden gelden.

Deze site gebruikt cookies. Door op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons Privacybeleid.  Het is aanbevolen voor een goed werkende website om op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken.