Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Yourhome, jouw makelaar in Amsterdam centrum

Ben jij op zoek naar een koopwoning of wil je graag een huis huren in hartje Amsterdam? Of wil je jouw appartement juist in de verkoop of verhuur zetten? Bij Yourhome, jouw makelaar in Amsterdam Centrum, zorgen we samen voor een succesvolle deal. Geen snelle makelaar met gladde praatjes, maar een team van deskundige makelaars met passie voor hun vak.

Herken jij jezelf hierin?

1

Je wilt jouw woning verkopen in Amsterdam?

2

 Je wilt jouw woning verkopen voor de best mogelijke prijs?

3

Je wilt volledig ontzorgd worden?

Makelaar Amsterdam centrum

Zoek je een bruisend stadsdeel waar het altijd gezellig is? Kies dan voor Amsterdam Centrum. Veruit het levendigste gebied van onze hoofdstad, vlak bij de Amstel. Je vindt er tientallen winkels en talloze gezellige terrasjes. De prachtige herenhuizen aan de gracht stralen historische charme uit. In dit artikel kun je lezen waarom al zo veel mensen kozen voor een woning in Amsterdam Centrum. Een kleine spoiler: er zijn voldoende banen, er is altijd iets te doen en het ligt super centraal.

 

Toch worden er in vergelijking met andere stadsdelen van Amsterdam maar weinig nieuwe panden gebouwd. Er is maar een beperkt aanbod aan bestaande woningen. Het kan dan ook best lastig zijn om het perfecte huis of appartement te vinden dat voldoet aan al jouw wensen. Ben je al een tijdje op zoek en kom je de juiste match maar niet tegen? Laat de stress gaan en kom vandaag nog langs bij Yourhome. Gehoor geven aan jouw woonwensen is onze prioriteit. Ons team staat 24/7 voor je klaar en we zijn bereikbaar wanneer het jou uitkomt.

 • Cijfer 9
 • Joachim Salvador
 • Johan van der Keukenstraat 164
 • Cijfer 9.0
 • Ron de Groot
 • Driehoekstraat 80

Huis huren Amsterdam

Ook als je op zoek bent naar een huurwoning in het bruisende Amsterdam kun je bij Yourhome, makelaar Amsterdam centrum, terecht. Eerst kijken we binnen het centrum naar de wijk waar je graag wilt wonen. Misschien wel de Jordaan? Of toch de Haarlemmerbuurt? Samen schetsen we jouw wensen en budget om een zo’n realistisch mogelijk beeld te scheppen. Wij zijn een no-nonsense makelaarskantoor, en vinden het belangrijk dat de verwachtingen overeen komen met wat de huidige woningmarkt jou kan bieden. Hierna zetten we alles op alles om jou aan de tijdelijke woning van je dromen te helpen.

Ps. wist je ook dat jij jouw woning via Yourhome kunt verhuren? Zo’n 1250 verhuurders gingen je voor en verhuren nu hun woning aan de leukste huurders!

Aankoopmakelaar Amsterdam Centrum

Als makelaars in Amsterdam Centrum zorgen we ervoor dat het aankopen van je woning een leuk en soepel proces wordt. Samen bekijken we jouw woonwensen, eisen en budget en gaan we op zoek naar die perfecte match. Ons doel? Samen met jou binnen twee maanden slagen. 

Bij Yourhome begrijpen we dat de aankoop van een huis een spannend proces en een belangrijke mijlpaal is. Als makelaars in Amsterdam Centrum bieden we daarom de volgende diensten aan om je zoektocht wat makkelijker te maken:

 • Marktanalyse: we houden de markt goed voor je in de gaten en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 
 • Bezichtigingen: we begeleiden je graag op meerdere bezichtigingen van 08:00-20:00, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.
 • Onderhandelingen: we onderhandelen namens jou over de verkoop- of verhuurprijs, zodat je altijd de juiste prijs krijgt.
 • Financiële begeleiding: we adviseren je graag over hypotheekmogelijkheden en de financiële planning.
 • Juridische ondersteuning: we zorgen dat je geen omkijken hebt naar de juridische aspecten, zoals de eigendomsoverdracht.

 

Wil je zien wat Yourhome voor je kan betekenen als jouw aankoopmakelaar Amsterdam Centrum? Neem contact met ons op, om bij een kopje koffie geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Wie weet kunnen we direct voor je aan de slag!

Jouw NVM MVA Qualis gecertificeerde verkoopmakelaar Amsterdam

Yourhome is lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen; de ‘NVM’. Met ruim 4400 aangesloten makelaars en taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen van Nederland. Als NVM-verkoopmakelaar Amsterdam hebben wij  toegang tot het grootste makelaarsnetwerk van Nederland en Amsterdam. Als makelaar aangesloten bij NVM kunnen wij jou de meest recente en complete data van de Amsterdamse woningmarkt bieden. Zo zijn we samen goed op de hoogte van en goed voorbereid op de verkoop van jouw woning.

NVM

MVA

MVA Certified Expat Broker Amsterdam

Qualis Makelaar Amsterdam

Yourhome verkoopmakelaars in Amsterdam

lody-bunschoten-yourhome-makelaars-amsterdam

Lody Bunschoten

Verkoopmakelaar

michael-wielinga-yourhome-makelaars-amsterdam

Michael Wielinga

Verkoopmakelaar

kyara-dees-yourhome-makelaars-amsterdam

Kyara Dees

Verkoopmakelaar

fleur-klippel-yourhome-makelaars-amsterdam

Fleur Klippel

Verkoopmakelaar

Verkoopservice = Begeleiding

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Sanne Blankestijn, Hoofdweg 286-H

Lees meer reviews op Funda

funda-logo-reviews-makelaars-makelaar-amsterdamFunda Beoordeling 10

Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10

Jouw appartement pand penthouse voor de beste prijs verkopen

In de huidige Amsterdamse woningmarkt is het niet moeilijk om een hoog bod te krijgen. Maar de allerbeste verkoopprijs en ook nog eens goede voorwaarden krijgen is een ander verhaal. Met onze uitgebreide dienstverlening en op maat gemaakte verkoopstrategie weten we telkens weer de hoogste verkoopprijzen met daarbij de beste voorwaarden te realiseren voor onze klanten.

Welke stappen doorlopen we samen?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
yourhome-makelaars-amsterdam-kantoor-amsterdam-zuid
Kennismakingsgesprek
We beginnen ieder traject met een vrijblijvend intakegesprek. De verkoopmakelaar (zo mogelijk van jouw voorkeur) komt bij je langs. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bekijken we je woning.
woning-waardebepaling-amsterdam-makelaar-verkoopmakelaar
Waardebepaling
Aan de hand van het kennismakingsgesprek maakt jouw verkoopmakelaar een gratis waardebepaling voor je woning. Deze waardebepaling, begeleid met ons voorstel, krijg je van ons gepresenteerd of opgestuurd. Ben je enthousiast over onze verkoopservice, dan gaan we samen aan de slag met de verkoop van je woning.
woning-styling-makelaar-verkoop-verkopen-woning-amsterdam
Verkoopstyling van de woning
Gratis t.w.v. 495 euro! De presentatie van je woning is ontzettend belangrijk voor het realiseren van een geweldig bod. Kleine veranderingen maken vaak een groot verschil. Onze verkoopstyliste komt vrij van kosten (t.w.v. € 495) bij je langs om je huis te stylen voor de foto’s en bezichtigingen. We gaan altijd voor een bewezen effectieve, rustige en cleane look.
woning-video-en-fotografie-fotograaf-amsterdam-makelaar
Fotografie
Goede foto’s zijn ontzettend belangrijk voor potentiële kopers. Vaak kiezen ze een huis op basis van een goed gevoel. Foto’s zijn de eerste stap in het creëren van dit gevoel. Wij werken samen met fantastische fotografen, die gespecialiseerd zijn in vastgoedmarketing. Je huis wordt een prachtig plaatje!
Inmeten
Volgens de wet moet de woning ingemeten worden volgens de NEN 2580 norm. Dat betekent dat de potentiële koper precies weet hoe ruim de woning is. Wij zorgen voor deze meting en maken op basis daarvan een 2D- en 3D-plattegrond van de woning.
goede-pakkende-woning-advertentietekst-schrijven-funda
Advertentie opmaken
Een goede advertentie maakt potentiële kopers enthousiast. Ons marketingteam maakt een professionele advertentie die opvalt door de mooie beelden en no-nonsense tekst. We schrijven de advertentie zo dat het geïnteresseerden uitnodigt direct een bezichtiging te plannen. Ook maken we een mooi vormgegeven digitale brochure van de woning, waarin alle belangrijke informatie voor de koper te vinden is.
woning-marketing-social-media-websites-sea-makelaar
Marketing
Yes! We zijn klaar om de woning te delen met het grote publiek. We benutten de bekende platformen als Funda.nl en Jaap.nl, maar maken het huis ook zichtbaar op social media. Wij kunnen je woning ook internationaal aanbieden via websites als Rightmove.co.uk en LuxuryRealEstate.com. Zo zorgen we ervoor dat de advertentie bij de juiste mensen terechtkomt.
bezichtiging-woning-verkopen-makelaar-voorbereiden-amsterdam
Bezichtigingen
Voordat jouw woning online komt, stemt onze collega Daphne of Caroline de bezichtigingsmomenten met je af. We begeleiden alle bezichtigingen individueel en zorgen ervoor dat potentiële kopers enthousiast rondgeleid worden en met de juiste informatie aan de slag kunnen.
Onderhandelen
De eerste biedingen zijn binnen. Nu begint het échte werk! Onderhandelen is onze specialiteit. We zorgen ervoor dat de prijs van de woning tijdens de onderhandeling zo hoog mogelijk wordt opgedreven. Ondertussen houden we jou op de hoogte van de voortgang. Pas wanneer je helemaal tevreden bent over de geboden prijs, geven wij akkoord.
koopcontract-tekenen-koopovereenkomst-makelaar-verkoopmakelaar-amsterdam
Koopovereenkomst
De champagne kan bijna ontkurkt worden, want de volgende stap is het opstellen van de koopovereenkomst. Ook dit proces begeleiden wij. We controleren het contract van de notaris en lopen er samen met jou doorheen, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erin staat.
oplevering-levering-woning-makelaar-verkoopmakelaar-amsterdam
Levering
Yes, de woning is verkocht voor een topprijs! We gaan nog een keer langs om het huis te inspecteren en meterstanden te noteren. Daarna bezoeken we de notaris. Bij de notaris controleren we de leveringsakte en bijbehorende nota van afrekening. Bij akkoord zet jij je handtekening. De overwaarde van de woning ontvang je direct op je rekening.
Gefeliciteerd!
Je woning in Amsterdam is verkocht. Je gaat op zoek naar iets nieuws of neemt direct de volgend stap en koopt of huurt een andere woning. Of het nu verhuren, verkopen of aankopen betreft; het gevarieerde team van Yourhome Makelaars Amsterdam staat altijd voor je klaar.

Je woning succesvol verkopen

Een huis verkopen is een grote beslissing. Je wilt natuurlijk jouw woning verkopen voor de best mogelijke verkoopprijs. En weten dat je daarmee een goede financiële beslissing maakt. Een woningverkoop die je genoeg ruimte biedt voor een volgende stap. Met de uitgebreide makelaarsservice van Yourhome verkoopmakelaar Amsterdam weet je zeker dat je de beste prijs krijgt.

Onze verkoop begeleiding is een waardevolle investering

We begrijpen als geen ander dat je een volle agenda hebt. Daarom nemen we graag de pijn uit het verkoopproces van jouw huis.

Yourhome verkoopmakelaars

We hebben een heel goed en groot netwerk opgebouwd in de Amsterdamse markt. Door Yourhome te kiezen, doe je een waardevolle en weloverwogen investering in de volgende fase van jouw leven.

No cure, no pay
We geloven in de kwaliteit van onze service. Wij zijn een no cure, no pay verkoopmakelaar en gaan voor jouw succes.

Over Yourhome

Als je op zoek bent naar een makelaar in Amsterdam Centrum kun je bij de makelaars van Yourhome aankloppen. We onderscheiden ons van andere makelaars in Amsterdam Centrum door onze jarenlange ervaring, persoonlijke service, lokale kennis en directe aanpak. Waar je ook staat in jouw zoektocht naar vastgoed in Amsterdam, Yourhome is er om je te begeleiden en ondersteunen.

  Kies jij ook voor Yourhome als makelaar Amsterdam Centrum?