Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Enthousiaste en gedreven vastgoedexperts

Yourhome Makelaars Amsterdam bestaat uit een team van enthousiaste, jonge en gedreven vastgoedprofessionals. We gaan iedere dag met frisse moed op pad om mooie woningen te verkopen, verhuren of aan te kopen.

Yourhome Makelaars Amsterdam is opgericht met de intentie om de beste makelaarsservice van Amsterdam en omstreken te verlenen. Wij weten maar al te goed dat wij geen huizen, maar een dienstverlening verkopen. Daarom zetten we ons elke dag opnieuw in voor snelle en heldere communicatie. We beschrijven onszelf het liefst als no-nonsense, doelgericht en betrokken makelaars. Met onze succesvolle aanpak hebben wij al meer dan duizend mensen blij kunnen maken met

'Ons doel: alle betrokken partijen persoonlijk en professioneel begeleiden bij de aankoop, verkoop of verhuur van hun woning'.

Gehoor geven aan jouw woonwensen is onze prioriteit. Het team van Yourhome Makelaars Amsterdam staat 24/7 voor je klaar. We zijn bereikbaar wanneer het jou uitkomt.

Jouw makelaars in Amsterdam

lody-bunschoten-yourhome-makelaars-amsterdam

Lody Bunschoten

Met echte passie en liefde voor huizen en bouwstijlen heb ik al snel het makelaarsvak gevonden. Na jarenlang te hebben gewerkt bij andere makelaarskantoren, wist ik dat ik het vermogen had om mij te onderscheiden met een eigen kantoor. Met een achtergrond als binnenhuisarchitect zie ik de maximale potentie van elke woning. Daarnaast wilde ik een eerlijke relatie aangaan met mijn klanten. What you see is what you get. Altijd streven naar het beste voor mijn klanten maar dan wel gewoon casual op mijn gympen. Vanuit deze visie ben ik Yourhome Makelaars Amsterdam begonnen. 

michael-wielinga-yourhome-makelaars-amsterdam

Michael Wielinga

Inmiddels ben ik al zo’n 10 jaar met veel plezier actief als makelaar op de Amsterdamse woningmarkt. Een mooie bijkomstigheid is dat wij dagelijks een kijkje mogen nemen achter vele voordeuren, van studio appartement tot en met miljoenen panden. Elk huis én iedere opdrachtgever heeft een ander verhaal, dit brengt dat geen dag hetzelfde is en wij het voorrecht hebben te werken met veel leuke diverse opdrachtgevers.
Of het nu gaat om een verkoop, aankoop of verhuur, van mij mag je ten alle tijden verwachten dat ik dit oppak met een gezonde dosis enthousiasme!

Martin Friedrich

Met 25 jaar werkervaring in het vastgoed is het niet moeilijk te raden dat de liefde voor het vak diep zit. In die jaren heb ik de accenten wel kunnen verleggen door me te blijven ontwikkelen. Eerst buiten de stad, later in Amsterdam. De laatste jaren heb ik me naast woningmakelaardij gericht op advisering van beleggers en leidinggeven.

diederick-hoorn-yourhome-makelaars-amsterdam

Diederick Hoorn

Met mijn ervaring en kennis van zaken, zie ik al snel wat onze klanten nodig hebben en kan ik voor hen het overzicht bewaren. Een huis verkopen is immers al spannend genoeg.

Voor mij is deze klantgerichte instelling heel belangrijk, want onze klanten goed helpen is wat ik het liefst doe. Elke keer opnieuw kijken naar waar de behoeftes liggen maakt het werk afwisselend en ontzettend leuk. Ik ben niet tevreden tot we het maximale resultaat hebben behaald voor onze klant!

Daphne Haakman

Op jonge leeftijd had ik al een bijbaantje in de makelaardij en sindsdien ben ik er ook niet meer uitgegaan. Ik heb altijd al een passie gehad voor woningen en interieur, deze combinatie komt volledig tot zijn recht in de Amsterdamse makelaardij. 

Sinds 2023 ben ik werkzaam bij de afdeling verhuur van Yourhome. Hiervoor heb ik zowel bij Yourhome als bij andere makelaarskantoren de binnendienst verzorgd, dus ik weet precies hoe het achter de schermen gaat.

Momenteel volg ik de opleiding KRMT met specialisatie ‘Makelaar wonen’, om als zijner tijd aan de slag te gaan als makelaar.  

Ik houd van een persoonlijke benadering en zie het als mijn uitdaging voor het maken van de perfecte match tussen huurder en verhuurder. Graag breng ik mensen een glimlach op hun gezicht!

Lisa Campagne

Van jongs af aan kom ik al veel in Amsterdam, maar sinds 2014
leerde ik de stad pas echt goed kennen. Door mijn toenmalige opleiding
Hotel- en Eventmanagement ben ik hier gaan wonen.

Tijdens het kopen van mijn eerste woning kwam ik erachter dat veel dingen die ik leuk vind samen komen in de makelaardij en daarom besloot ik de overstap te
maken. Sindsdien werk ik als binnendienst bij Yourhome Makelaars en ben
ik naast mijn werkzaamheden begonnen met de makelaarsopleiding
Kandidaat Register Makelaar Taxateur.

Famke van Boxstael

Een aantal jaren geleden ben ik van België naar Amsterdam
verhuisd om op zoek te gaan naar mijn ware passie. Na zelf iets in
Amsterdam te beginnen huren en in contact te komen met de prachtige
Amsterdamse architectuur werd het mij al snel duidelijk dat mijn passie in
de makelaardij ligt.

Daarnaast hou ik ervan om mensen te helpen met het
zoeken naar een woning die perfect bij hun past. Mijn grootste doel is dan
ook om mensen een gevoel van thuiskomen te geven wanneer zij hun
woning voor het eerst binnenstappen.

Meike-Stylist-voor-woning-huis-verkopen-verkoop-Amsterdam

Meike Stylist

Benieuwd naar onze dienstverlening?

Neem contact met ons op,
We horen graag van je!

yourhome-makelaars-amsterdam-makelaar-makelaarskantoor-makelaardij-nvm

Yourhome Makelaars Amsterdam