Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

De NVM beste leukste aankoopmakelaar Amsterdam

Jouw aankoopmakelaar van Yourhome Makelaars Amsterdam vindt op basis van je woonwensen, eisen en budget de woning die bij je past. Daarnaast zorgt ons enthousiaste team ervoor dat dit bijzondere moment een soepel en vooral leuk aankoopproces wordt. Onze aankoopmakelaar Amsterdam gaat ervoor om samen met jou binnen twee maanden je nieuwe woning te hebben gevonden en aangekocht. Wil je weten hoe? Lees dan verder en ontdek onze woningaankoopservice Amsterdam.

Herken je jezelf hierin?

1

Ik wil een huis kopen in de regio Amsterdam.

2

Ik wil zeker weten dat ik een goed huis koop.

3

Ik wil het kopen van mijn woning soepel en snel laten verlopen.

De beste leukste woningaankoop begeleiding van Amsterdam

We laten je duidelijk zien wat mogelijk is binnen jouw woonwensen, eisen en budget. We hebben een no nonsense mindset en geven altijd eerlijk advies. Met onze uitgebreide marktkennis en professionele netwerk in Amsterdam gaan wij voor een succesvolle aankoop van jouw droomhuis. Samen maken we het aankopen van jouw Amsterdamse woning tot een feestje!

 • Cijfer 9
 • Rutger Bosch
 • Uiterwaardenstraat 64
 • Cijfer 10
 • Izzy Abidi
 • Piri Reisplein 9

Yourhome aankoopmakelaar Amsterdam

Jouw nieuwe woning kopen voor de best mogelijke prijs en voorwaarden. Dat is ons doel. Yourhome heeft een team van enthousiaste, flexibele en gedreven aankoopmakelaars. No-nonsense, doelgericht en betrokken. Jouw Yourhome aankoopmakelaar Amsterdam is bereikbaar binnen en buiten kantooruren. Ook maakt jouw aankoopmakelaar Amsterdam het kopen van je nieuwe thuis een stuk makkelijker én leuker.

Jouw NVM MVA Qualis gecertificeerde aankoopmakelaar Amsterdam

Yourhome is lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen; de ‘NVM’. Met ruim 4400 aangesloten makelaars en taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoed deskundigen van Nederland. Als NVM-aankoopmakelaar Amsterdam hebben wij toegang tot het grootste makelaarsnetwerk van Nederland en Amsterdam. Als makelaar aangesloten bij NVM kunnen wij jou de meest recente en complete data van de Amsterdamse woningmarkt bieden. Zo zijn we samen goed op de hoogte en goed voorbereid voor de verkoop van jouw woning.

mva-logo
mva-logo-cert-broker
qualis-makelaar-amsterdam-logo
Yourhome Aankoopmakelaars in Amsterdam
lody-bunschoten-yourhome-makelaars-amsterdam

Lody Bunschoten

Aankoopmakelaar Amsterdam

michael-wielinga-yourhome-makelaars-amsterdam

Michael Wielinga

Aankoopmakelaar Amsterdam

Diederick Hoorn

Aankoopmakelaar Amsterdam

funda-logo-reviews-makelaars-makelaar-amsterdam Beoordeling 10

Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10

Samen het huis zoeken dat bij je past

Je huis aanschaffen is een grote aankoop, terwijl je vaak snel moet beslissen. Je wilt zeker weten dat het huis bij je past, nu en de komende jaren. Dat je een goede financiële investering doet en niet te veel betaalt. Met onze woning aankoopservice weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt.

In 15 stappen naar jouw droomhuis

Welke stappen doorlopen we samen?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
yourhome-makelaar-amsterdam-teamfoto
Kennismaking
Tijdens dit gesprek krijg je inzicht in de huidige markt. We vertellen je over onze dienstverlening en bespreken je woonwensen. We kijken naar je opties en mogelijkheden met jouw financiele situatie op korte en lange termijn. Ben je enthousiast geworden over onze service, dan wisselen we gegevens uit en nemen contact met je op.
woning-waardebepaling-amsterdam-makelaar-verkoopmakelaar
Start zoektocht
Heb je het vertrouwen in onze aankoopmakelaar, dan verwelkomen we je graag als nieuwe opdrachtgever. Yourhome stuurt je de opdracht tot dienstverlening per DocuSign. Wij vragen je deze te ondertekenen en samen met een kopie van je legitimatie aan ons terug te sturen. Dit gaat via een digitaal systeem en kost geen tijd en moeite. We gaan van start!
aankoopmakelaar-amsterdam-woning-kopen-tips-werkwijze
Aanbod selectie
Vanaf nu ontvang je van onze aankoopmakelaars al het relevante woningaanbod waarvan we denken dat het bij jouw woonwensen past. Het is van belang dat we op dit aanbod snel een terugkoppeling van jou ontvangen. Met deze informatie kunnen we het aanbod nog beter toespitsen op je wensen. Wil je een woning bekijken en/of een bod doen? Dan geef je dit aan ons door en plannen we samen met je aankoopmakelaar een bezichtiging.
Bezichtiging inplannen
Onze aankoopmakelaar neemt contact op met de verkopende makelaar voor de bezichtiging. Hierbij wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met jouw agenda. Een van onze aankoopmakelaars staat je altijd bij tijdens de bezichtiging. Zo heb je altijd een expert met gedegen kennis aan je zijde .
Bezichtigen
Samen met de aankoopmakelaars zal de aankoopbezichtiging plaatsvinden. Er wordt gekeken naar de bouwkundige staat, welke (verbouwings)mogelijkheden de woning heeft en of de woning en woonomgeving bij je wensen past. Onze aankoopmakelaar zet altijd zijn expertise in en stelt alle belangrijke vragen aan de verkopende makelaar.
waarde-bepalen-woning-Amsterdam
Waarde bepalen
Ben je enthousiast geworden? Dan wil je weten wat de woning nu echt waard is. Jouw aankoopmakelaar Amsterdam stuurt je per e-mail een waardebepaling op. In deze woningwaardebepaling staan verschillende referenties. Dit zijn recentelijk verkochte en vergelijkbare woningen in dezelfde buurt. Hiermee krijg je direct inzicht in de huidige markt en de waarde van de woning die jij op het oog hebt.
onderzoek-makelaar-aankoopprijs
Onderzoek
Komt de waarde overeen met jouw budget, dan is het tijd om te onderzoeken of het wel echt een goede woning is. Onze aankoopmakelaar Amsterdam zal alle stukken die beschikbaar zijn controleren. Dit zijn onder andere het eigendomsbewijs, de VvE-documentatie, ingevulde vragenlijsten, een eventuele splitsingsakte en erfpachtvoorwaarden. Alle kenmerken die onze aankoopmakelaar opvallen zal hij met je delen.
onderhandelen-beste-prijs
Onderhandelen / inschrijving voorstel doen
Als we na de waardebepaling en het onderzoek nog steeds denken dat het een goede koop is, zullen wij namens jou een voorstel uitbrengen. In veel gevallen betekent dit meedoen aan een inschrijving, waarbij je de mogelijkheid krijgt een eenmalig uiterst voorstel te doen. In andere gevallen zullen we onderhandelen en op die manier de beste woningprijs en voorwaarden voor je realiseren.
afspraak-woning-Amsterdam-kandidaat
Acceptatie en afspraken
Yes! Het is gelukt een overeenstemming te bereiken met de verkoper(s). Nu zullen we een aantal afspraken moeten maken om het koopproces in gang te zetten. De afspraken worden door jouw aankoopmakelaar Amsterdam met jou en de verkopende partij ingepland en afgestemd. De volgende afspraken worden ingepland: - Notaris, afspraak voor tekenen van de koopovereenkomst - Taxatie, voor aanvraag hypotheek - Bouwkundige keuring (optioneel, maar aan te raden)
hypotheek-adviseur-woning-amsterdam
Hypotheek adviseur
Het is belangrijk om je hypotheekadviseur meteen op de hoogte te brengen van de overeenkomst. Hij heeft een aantal documenten van je nodig om de hypotheekaanvraag in gang te zetten. Pas wanneer alle documenten bij de hypotheekadviseur binnen zijn, kan je aanvraag worden gedaan. Je adviseur heeft onder andere al je persoonlijke financiële gegevens, een getekende koopovereenkomst en een taxatierapport nodig. Dit kun je alvast voorbereiden.
bouwkundige-keuring-woning-makelaar
*Bouwkundige keuring
*optioneel. De bouwkundige keuring vindt in veel gevallen plaats vóór het tekenen van de koopovereenkomst. De bouwkundig inspecteur zal tijdens de afspraak een toelichting geven over al het relevante wat hij ziet en tegenkomt. Uiterlijk twee dagen na de bouwkundige keuring krijg je het uitgewerkte keuringsrapport doorgestuurd via e-mail of per post. Komen er uit de bouwkundige keuring problemen naar voren die eerder niet bekend waren? Dan is soms extra onderzoek nodig. In sommige gevallen wordt er gekozen voor een nieuwe onderhandeling met de verkoper(s).
koopovereenkomst-contract-makelaar-amsterdam-yourhome
Koopovereenkomst tekenen
Ongeveer twee dagen voor het tekenen van de koopakte krijgt je aankoopmakelaar Amsterdam van de notaris het concept voor de koopovereenkomst doorgestuurd. Wanneer de koopovereenkomst digitaal wordt ondertekend, wordt er een afspraak gemaakt om de akte telefonisch te bespreken. Deze afspraak duurt circa een uur. Als de akte op het kantoor van de notaris getekend wordt, zal de akte ten tijde van tekenen geheel besproken worden. Jouw aankoopmakelaar Amsterdam zorgt ervoor dat hij de akte voor het gesprek al volledig heeft doorgenomen.
hypotheek-regelen-makelaar-amsterdam-yourhome
Hypotheek regelen
Vanaf dit moment zijn er een stuk minder contactmomenten met jouw aankoopmakelaar. Alle focus ligt nu op het rondmaken van een hypotheek. We onderhouden in de tussentijd contact met je hypotheekadviseur om op de hoogte te blijven van alle vorderingen. Wanneer de adviseur tijd tekort komt om binnen de ontbindende voorwaarden de hypotheek rond te maken, zal je aankoopmakelaar Amsterdam om extra tijd vragen bij de verkopende partij.
notaris-makelaar-amsterdam-yourhome
Stukken controleren
De notaris levert ongeveer vijf dagen voordat de levering plaatsvindt het concept van de leveringsakte en de nota van afrekening aan. Deze nota bespreek je samen met je aankoopmakelaar Amsterdam. Hierbij worden alle kostenposten doorgenomen. Zo weet je precies waar je voor betaald.
sleutel-woning-amsterdam
Leveren
De grote dag is daar: de oplevering! De dag waar je al die tijd naar toe hebt geleefd, de dag dat je de sleutels van je nieuwe huis krijgt. Om er zeker van te zijn dat het huis er nog net zo goed bij staat als tijdens de bezichtiging controleren we voor het tekenen van het eigendom nog een keer de woning. Daarna gaan we naar de notaris en tekenen de leverings- en de hypotheekakte.
Gefeliciteerd met je woning!
Ons doel is bereikt. Je hebt een woning, helemaal naar jouw wensen, in Amsterdam aangekocht. Samen met je aankoopmakelaar vier je dit succes. Geniet van de mooie tijd die je te wachten staat. Een stap voorwaarts en een nieuwe periode in je leven in Amsterdam. Cheers!

Een goed mooi fantastisch huis voor een goede prijs

Jouw Yourhome aankoopmakelaar Amsterdam zorgt ervoor dat je blij bent met de woning die je koopt. Dat je je goed voelt bij de plek én over je bieding. Zodat je daarna genoeg financiële ruimte hebt om te genieten van het mooie leven in Amsterdam!

We begrijpen dat een woning in Amsterdam aankopen een heel project voor je kan zijn. Daarom ontzorgen we je volledig tijdens het aankoopproces met onze woningaankoopbegeleiding

We kunnen onze succesvolle service bieden door het grote netwerk dat we de laatste tien jaar in Amsterdam hebben opgebouwd. Kies je voor ons, dan doe je een waardevolle investering in jouw leven in Amsterdam. Je vindt een huis waar je je thuis en veilig voelt.

No cure, no pay aankoopbegeleiding
We geloven in de kwaliteit van onze service.

Zijn wij de juiste aankoopmakelaar voor jou?

Graag beginnen we met een eerste kennismakingsgesprek van ongeveer 45-60 minuten. Na deze eerste ontmoeting hopen wij dat we je hebben overtuigd met onze enthousiasme, kennis en service. We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken en je te laten verrassen door onze met een 9,5 aangeschreven aankoopbegeleiding!

 • Cijfer 9.8
 • Ciara de Jong
 • Parallelweg 33
 • Cijfer 10
 • Elliot Konetzni
 • Rhijnvis Feithstraat 60

Gecertificeerde aankoopmakelaar Amsterdam

Niet alleen professioneel, ook doen we wat we beloven.

Ben je al enthousiast geworden en benieuwd naar de volgende stappen? Kom een kopje koffie drinken met Michael, Diederick of Lody voor meer informatie.