Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Yourhome, jouw makelaar Rivierenbuurt

Amsterdam heeft tal van charmante buurten die elk een unieke sfeer en levensstijl aanbieden. Een van die buurten is de Rivierenbuurt, gelegen in het zuiden van de hoofdstad. Een uitstekende locatie doordat het dicht bij het bruisende stadscentrum ligt, maar anderzijds ook een wat rustigere en industriële sfeer biedt. Ben jij op zoek naar een makelaar in de Rivierenbuurt? Bekijk dan zeker eens wat Yourhome voor jou kan betekenen.

 Rivierenbuurt Amsterdam

De Rivierenbuurt kunnen we opdelen in drie verschillende delen; de Scheldebuurt, de Rijnbuurt en de Ijselbuurt. Het bevindt zich daarnaast op een steenworp afstand van onder andere de prachtige Amstel rivier en het Martin Luther Kingpark. Dit voegt het gevoel van natuur en ontspanning toe aan het dagelijkse drukke leven in Amsterdam en maakt het een leuke buurt om in te wonen. 

De omgeving zelf is bruisend en alles voelt dichtbij. Van gezellige koffietentjes en hoogstaande restaurants tot een groot roeicentrum, er is voldoende te beleven in de buurt zelf. Daarbij zijn er ook voldoende andere leuke verborgen parels te vinden in de buurt. Wil je toch liever op ontdekking buiten de buurt? Je zit door middel van de Berlagebrug binnen enkele minuten in Amsterdam Oost. 

 • Cijfer 9
 • Joachim Salvador
 • Johan van der Keukenstraat 164
 • Cijfer 9.0
 • Ron de Groot
 • Driehoekstraat 80

Te koop Rivierenbuurt Amsterdam

Ben je van plan om binnenkort naar de Rivierenbuurt te verhuizen? Dan wil je wel het perfecte huis dat past bij jouw wensen, harde criteria en binnen jouw budget natuurlijk. Yourhome, de no-nonsense makelaar in de Rivierenbuurt, zorgt samen met jou dat dit aankoopproces een bijzonder moment wordt. Met onze uitgebreide marktkennis en professioneel netwerk als makelaar in de Rivierenbuurt gaan we voor een succesvolle aankoop van jouw droomhuis. We laten je duidelijk zien wat er allemaal mogelijk is binnen jouw situatie en zijn vanaf de start tot de finishlijn transparant. 

Verkoopmakelaar

In de huidige schommelde woningmarkt is een woning verkopen een flinke uitdaging. Moet je nagaan wanneer je ondertussen ook al bezig bent met de volgende stap, en het dagelijkse leven ook gewoon doorgaat. Een goede makelaar in de Rivierenbuurt zal dit proces een stuk minder stressvol maken. Yourhome zorgt namelijk niet alleen voor een succesvolle verkoop van jouw woning, maar ontzorgt je hierbij ook volledig! Wij nemen je stap voor stap mee en laten je zien voor welke prijs jij je woning kunt verkopen en welke vervolgstappen ervoor nodig zijn om die waarde te verzilveren. 

Huren Rivierenbuurt Amsterdam

Ook wanneer je een leuke huurwoning zoekt kun je bij deze makelaar in de Rivierenbuurt terecht. We gaan met plezier aan de hand van jouw wensen, criteria en budget op zoek naar een woning die helemaal bij je past. Daarbij zijn wij wel realistisch; wat is er nu echt mogelijk, en wat is de best mogelijke haalbare woning aan de hand van jouw profiel? Wij zullen er alles aan doen om het plekje te vinden dat jij verdient. Ben jij op zoek naar een huurwoning in de Rivierenbuurt? Bekijk dan eens ons huidige aanbod op onze website of neem contact met ons op! 

Te huur Rivierenbuurt Amsterdam

Maar ook wanneer je jouw woning graag wilt verhuren kun je een makelaar in de Rivierenbuurt goed gebruiken. Met de verhuurservice van Yourhome zorgen we dat de meest betrouwbare kandidaat voor de beste prijs in jouw woning terechtkomt. Wij ontzorgen jou van het gehele verhuurtraject, zodat jouw woning binnen de kortste keren zonder enige stress naar de juiste kandidaat gaat. Dit doen wij door onder andere te adverteren op meerdere websites en zo nodig in traditionele media. Hierna screenen wij alle kandidaten op een zorgvuldige wijze en bepalen we samen met jou of zij in aanmerking komen om te huren. 

Maar daar houdt het zeker niet op, ook checken wij voor de huurperiode start bij je in om te zorgen dat de woning klaar voor de verhuur is en doen wij de officiële check-in en sleuteloverdracht. Alleen op momenten waar jij zelf betrokken bij wilt zijn hoef je actie te ondernemen!

makelaar zeeburg 7
 • Cijfer 10
 • Melanie van Dijk
 • Planciusstraat 19
 • Cijfer 9.5
 • Jochem van der Stap
 • Nieuwe Prinsengracht 74-2

Gecertificeerde verkoopmakelaar Amsterdam

Niet alleen professioneel, ook doen we wat we beloven.

De verkoopmakelaars van Yourhome Amsterdam zijn allen NVM Gecertificeerd. Daarnaast zijn we aangesloten bij Qualis, MVA, Pararius en Funda. We bieden je daarmee gegarandeerd onze unieke woning verkoopservice. 

Maak een afspraak

Of stuur je bericht

Bedankt voor je interesse in onze diensten. We kijken er naar uit om je te spreken en nemen zo snel mogelijk contact met je op.
yourhome-makelaars-amsterdam-team-2
Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden gelden.
Naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden gelden.

Deze site gebruikt cookies. Door op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons Privacybeleid.  Het is aanbevolen voor een goed werkende website om op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken.