Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

De beste leukste NVM verhuurmakelaar
van Amsterdam

Wanneer je je woning wilt verhuren, wil je natuurlijk dat de verhuur soepel verloopt. Je verhuurt je woning het liefst aan de meest betrouwbare kandidaat voor de beste prijs. Als zeer succesvolle verhuurmakelaar Amsterdam hebben wij:

Herken jij jezelf hierin?

1

Wil jij je woning verhuren in Amsterdam?

2

Wil jij je woning verhuren aan een betrouwbare huurder tegen een goede prijs?

3

Wil je volledig ontzorgd worden in het gehele verhuurtraject?

De oplossing is onze verhuurdienstverlening

Bij het verhuren van je huis wil je je geen zorgen hoeven maken. Jouw verhuurmakelaar Amsterdam van Yourhome Makelaars neemt het hele verhuurproces uit handen. We brengen je woning onder de aandacht bij de juiste huurders. Dit doen we door te adverteren op meerdere websites en zo nodig in traditionele media. We screenen alle kandidaten die zich melden en bepalen – na overleg met jou – of zij in aanmerking komen als huurder. Voorafgaand aan de start van de huurperiode helpen we bij het klaar maken van de woning voor de verhuur. Samen met jou of voor jou doen wij de officiële check-in en sleuteloverdracht.

Tijdens het verhuurproces ontzorgen we je volledig. Je hoeft alleen maar actie te ondernemen op de momenten waar je zelf bij betrokken wilt zijn.

Wij hebben een no-nonsense mindset, houden van een goede samenwerking en transparante communicatie. Daarom gaan we ook direct en zonder financiële verplichtingen voor je aan het werk.

  • Cijfer 10
  • Mevrouw Dolce
  • Waverstraat 60-1
  • Cijfer 8
  • Meneer Wulms
  • Waterlooplein 21 C

Yourhome verhuurmakelaar Amsterdam

Jouw huis verhuren aan een geschikte huurder voor de beste prijs is ons doel. Jouw verhuurmakelaar Amsterdam van Yourhome Makelaars heeft een zeer hecht team van experts die flexibel en gedreven zijn. We houden van korte lijntjes en weten wat er allemaal bij komt kijken als je je woning gaat verhuren. 

Yourhome verhuurmakelaars zijn doelgericht, betrokken en helpen jouw verhuurtraject snel en professioneel te doorlopen. Via ons internationale makelaarsnetwerk vinden wij gegarandeerd een betrouwbare en goed betalende huurder voor jouw woning

Jouw NVM MVA Qualis gecertificeerde verhuurmakelaar Amsterdam

Yourhome is lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen; de ‘NVM’. Met ruim 4400 aangesloten makelaars en taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoed deskundigen van Nederland. Als NVM verhuurmakelaar Amsterdam hebben wij  toegang tot het grootste makelaarsnetwerk van Nederland en Amsterdam. Als makelaar aangesloten bij NVM kunnen wij jou de meest recente en complete data van de Amsterdamse woningmarkt bieden. Zo zijn we samen goed op de hoogte en goed voorbereid voor de verhuur van jouw woning.

mva-logo
mva-logo-cert-broker
qualis-makelaar-amsterdam-logo

Yourhome verhuurmakelaars in Amsterdam

Daphne Haakman

Verhuurmakelaar Amsterdam

Lisa Campagne

Verhuurmakelaar Amsterdam

En ontdek onze unieke verhuurservice.

Yourhome Makelaardij heeft ons al meerdere malen geholpen bij de bemiddeling van de verhuur van een woning. Dit is altijd tot onze uiterste tevredenheid gebeurd. Potentiële huurders worden goed gescreend. Het papierenwerk en de financiele afhandeling is ook altijd goed. Dit bedrijf is een echte aanrader.

Jaap Luif,
Barkasstraat 35
Cijfer:10

Gegarandeerd een goede huurder

Het verhuren van je woning is een hele stap. Dit is de plek die je thuis is en waar je zelf altijd goed voor hebt gezorgd. Je wilt er graag zeker van zijn dat jouw huurder met net zoveel plezier en aandacht in jouw huis zal wonen. De Yourhome verhuurmakelaar controleert elke kandidaat zorgvuldig. We maken een compleet en overzichtelijk profiel van je potentiële huurders.

Jij kiest uit de verschillende kandidaten de uiteindelijke huurder. Jouw Yourhome verhuurmakelaar Amsterdam maakt een afspraak waarbij jullie elkaar ontmoeten. Zo heb je altijd zelf in de hand aan wie je verhuurt, maar hoef je daar vooraf niet veel tijd in te steken. Jij besluit aan wie je je woning in Amsterdam verhuurt.

Welke stappen doorlopen we in het verhuurtraject?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
yourhome-makelaars-amsterdam-kantoor-amsterdam-zuid
Kennismakingsgesprek
Tijdens dit gesprek word je geïnformeerd over de verhuurmarkt, onze dienstverlening en bekijken we samen je huurwoning. Na afloop van dit gesprek geven we een waardebepaling van de huurprijs van je huurwoning. Daarnaast krijg je tijdens het gesprek waardevolle tips over en inzichten in de huidige huurmarkt.
woning-video-en-fotografie-fotograaf-amsterdam-makelaar
Foto's maken
Goede woningfotografie en zo nodig ook styling is essentieel voor het krijgen van de gewenste huurders en huurprijs. Onze fotograaf zal je huurwoning in geheel vastleggen. Dit kan in fotografie maar ook met een video. Voor het maken van een afspraak zijn we erg flexibel. Onze fotograaf is ervaren en gaat professioneel te werk.
goede-pakkende-woning-advertentietekst-schrijven-funda
Advertentie maken
Dankzij jarenlange ervaring weten wij wat wel en niet werkt als het gaat om het maken van een passende advertentie. De advertentie inclusief de ideale verhuurprijs en omschrijving wordt na jouw akkoord op tien verschillende websites getoond, onder andere op Funda en Pararius. We nemen je huurwoning op in onze e-mail naar collega-makelaars in Amsterdam en andere relocatiekantoren. Door je woning aan zo veel mogelijk kandidaten te laten zien zorgen we ervoor dat je huurwoning de ideale huurprijs krijgt.
Bezichtigingen plannen
Bij het inplannen van bezichtigingen voor je huurwoning wordt er door onze verhuurmakelaars een voorselectie gemaakt op basis van duidelijke criteria en huurwensen. Bij het maken van de afspraak voor de bezichtiging sturen we altijd een bevestigingsmail om te voorkomen dat kandidaten niet op komen dagen.
bezichtiging-woning-verkopen-makelaar-voorbereiden-amsterdam
Bezichtigingen
Dit is een van de belangrijkste momenten in het proces van het verhuren van je huurwoning. Wij verwelkomen de kandidaten in persoon bij je huurwoning. Jouw verhuurmakelaar let op of de kandidaten op tijd aanwezig zijn, er verzorgd uitzien, prettig communiceren en of ze enthousiast zijn over je huurwoning. Ook stellen we een aantal vragen aan de kandidaten, zodat we een duidelijk beeld van ze krijgen. Met deze informatie proberen we op te maken of dit de juiste huurder voor jouw huurwoning kan worden.
Voorstellen ontvangen
In de bevestigingsmail van de bezichtiging wordt aangegeven welke documentatie en informatie van de kandidaat nodig is voor het doen van een voorstel. Onze verhuurmakelaar Amsterdam neemt deze documenten door en als dit overeenkomt met ons prijsvoorstel zullen we de documentatie doorzetten naar jou. We bellen met elkaar om de informatie door te spreken en vertellen hoe de kandidaat overkwam bij de bezichtiging.
koopcontract-tekenen-koopovereenkomst-makelaar-verkoopmakelaar-amsterdam
Huurovereenkomst opstellen
Yes! Onze verhuurmakelaar heeft een akkoord weten te bereiken met de kandidaat die door jou is gekozen. We maken de huurovereenkomst op en geven je de mogelijkheid deze eerst te controleren. De huurovereenkomst wordt daarna per DocuSign gedeeld. Alle partijen kunnen hiermee online en met gemak digitaal de huurovereenkomst tekenen.
sleutel-woning-amsterdam
Check-in
Onze verhuurmakelaar Amsterdam maakt met de nieuwe huurder een afspraak voor de sleuteloverdracht. Tijdens de oplevering maken we een uitgebreid check-in-rapport. Hiermee wordt gedocumenteerd hoe de woning is opgeleverd aan de nieuwe huurders. De huurders ondertekenen dit document ter overeenstemming van hetgeen opgeleverd is in de huurwoning.
Check-uit
Wanneer je huurder na verloop van tijd vertrekt zullen we een afspraak met hem maken voor de check-uit. Tijdens deze afspraak maken we een volledig check-uit-rapport op waarmee we je huurwoning controleren. Als er nieuwe gebreken zijn ontstaan tijdens de gehuurde periode zullen we deze opnemen in dit rapport.
Nazorg
Tijdens de gehele verhuurperiode zijn we bereikbaar voor vragen en advies. Heb je een geschil met je huurder of is er iets niet in de haak? Jouw Yourhome verhuurmakelaar staat 24/7 voor je klaar!
Gefeliciteerd, jouw woning zonder zorgen verhuurd!

En ontdek onze unieke verhuurservice.

Onze verhuurservice is een waardevolle investering

Door ons grote internationale netwerk van expats en ons uitgestrekt bereik zorgt ons verhuurteam voor minder leegstand. Daarnaast bezorgen wij jou de best haalbare verhuurprijs voor jouw woning in Amsterdam.

No cure, no pay verhuurservice
We geloven in de kwaliteit van onze service. Daarom vragen we geen betaling vooraf.

Verhuurpakket

Voor de verhuur van jouw woning zit het volgende bij ons tarief inbegrepen:

Wanneer een huurder eerder vertrekt dan 12 maanden na check-in, zal er voor de volgende verhuur een gereduceerd tarief gehanteerd worden. Iemand van ons verhuurteam geeft hier graag meer informatie over. Neem contact op met onze verhuurmakelaar

En word volledig ontzorgt met ons verhuurpakket.

Wat zijn de volgende stappen

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer drie kwartier tot een uur. Na deze kennismaking beslis je zelf of je met onze verhuurmakelaar Amsterdam wilt samenwerken. We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken en je te laten verrassen door onze met een 9,5 aangeschreven verhuurservice!

diederick-hoorn-yourhome-makelaars-amsterdam

Diederik Hoorn

Verhuurmakelaar Amsterdam