Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Yourhome, jouw makelaar in Amsterdam zuid

Ben je al weken of zelfs maanden op zoek naar de juiste woning in Amsterdam en heb je nog steeds niks gevonden? Of wil je graag je huidige woning verhuren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Yourhome, makelaar in Amsterdam Zuid, begeleidt je graag op jouw zoektocht. 

Geïnteresseerd? Lees vooral verder of neem direct contact op met ons team!

Herken jij jezelf hierin?

1

Je wilt jouw woning verkopen in Amsterdam?

2

 Je wilt jouw woning verkopen voor de best mogelijke prijs?

3

Je wilt volledig ontzorgd worden?

Aankoopmakelaar Amsterdam Zuid

Het vinden van kwaliteitswoningen en investeringsmogelijkheden in Amsterdam Zuid is een van onze belangrijkste focuspunten. Amsterdam Zuid staat bekend als een van de mooiste en rijkste buurten binnen de stad. Je vindt er niet alleen indrukwekkende herenhuizen, maar ook veel groen en talloze gezellige boetiekjes. Amsterdam Zuid bestaat uit de buurten Oud Zuid en de Pijp en biedt een mix van weelde en gezelligheid. Zoek jij hier een woning? Dan helpt Yourhome, makelaar Amsterdam Zuid, je graag verder in je zoektocht.

 

Met onze diepgaande lokale kennis, meer dan 10 jaar ervaring en een passie voor vastgoed in Amsterdam-Zuid zijn wij je ideale partner op jouw zoektocht. We begrijpen dat jouw huis meer moet zijn dan zomaar een ruimte. Het is de plek waar je tot rust komt na een lange dag, je veilig voelt en jezelf weer oplaadt voor de volgende week. Bovendien is een nieuwe woning vaak het begin van een nieuw hoofdstuk in je leven. Ons team van aankoopmakelaars in Amsterdam-Zuid laat je graag zien wat er mogelijk is binnen jouw budget. Dit doen wij met een no-nonsense aanpak, zodat je bij ons altijd een eerlijk advies krijgt.

Pssstt … wist je dat wij een no-cure-no-pay-aankoopservicehebben?! Wij zien onze klanten graag tevreden naar buiten stappen.

 • Cijfer 9
 • Joachim Salvador
 • Johan van der Keukenstraat 164
 • Cijfer 9.0
 • Ron de Groot
 • Driehoekstraat 80

Verhuurmakelaar Amsterdam Zuid

Ben je van plan om jouw woning in Amsterdam Zuid te verhuren? Yourhome helpt je graag met dit traject. Wij begrijpen dat je niet zomaar iedereen wilt toelaten in je eigen woning. Yourhome makelaar Amsterdam Zuid neemt jou het gehele verhuurproces uit handen. 

 Hoe ziet dit er uit?

 1. We maken vrijblijvend kennis en bekijken samen hoe wij je kunnen helpen. 
 2. We bekijken jouw woning en maken professionele foto’s voor de marketing. Op deze manier wordt je woning zo aantrekkelijk mogelijk op de markt gebracht voor de verhuur.
 3. We starten door jouw woning bij de juiste huurders onder de aandacht te brengen. Dit doen we onder andere door te adverteren op verschillende websites.
 4. Hierna screenen we de geïnteresseerde huurders en bepalen samen met jou wie een geschikte kandidaat is. 
 5. Ook lopen we samen jouw woning nog eens door; zo is de woning helemaal klaar voor verhuur! 
 6. Samen met (of zonder) jou verzorgen we sleuteloverdracht en check-in.

 
Zoals je ziet neemt Yourhome alle zorgen van je over tijdens het verhuurproces. Ben je er op bepaalde momenten toch graag bij? Dan is dat uiteraard geen probleem. Het is ons doel om zo veel mogelijk stress weg te nemen bij onze klanten. We gaan tot het uiterste om de belangen van onze klanten te behartigen en succesvolle verhuurtransacties mogelijk te maken. 

Makelaarskantoor Amsterdam Zuid

Wanneer je voor Yourhome makelaars Amsterdam Zuid kiest, krijg je te maken met een jong en enthousiast team. Ons doel: alle betrokken partijen persoonlijk en professioneel begeleiden bij de aankoop, verkoop of verhuur van hun woning. Wij focussen ons hierbij op dienstverlening op maat. Samen met onze klanten kijken we vanaf het eerste moment naar de beste aanpak voor elke situatie. Gehoor geven aan jouw woonwensen is dan ook onze prioriteit. Tijdens het aankoop-, verkoop-, huur- of verhuurproces van je woning staan communicatie en persoonlijk contact steeds centraal.

De makelaars van Yourhome zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de Amsterdamse woningmarkt en kennen de beste onderhandelingstechnieken. Zo hebben we al duizenden mensen gelukkig kunnen maken in onze hoofdstad. Heb jij onze vele reviews al gelezen?

Kies jij ook voor Yourhome als makelaar Amsterdam Zuid? Kom langs voor een kop koffie of thee en maak vrijblijvend kennis met het leukste, gezelligste en beste makelaarskantoor in Amsterdam.

Jouw NVM MVA Qualis gecertificeerde verkoopmakelaar Amsterdam

Yourhome is lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen; de ‘NVM’. Met ruim 4400 aangesloten makelaars en taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen van Nederland. Als NVM-verkoopmakelaar Amsterdam hebben wij  toegang tot het grootste makelaarsnetwerk van Nederland en Amsterdam. Als makelaar aangesloten bij NVM kunnen wij jou de meest recente en complete data van de Amsterdamse woningmarkt bieden. Zo zijn we samen goed op de hoogte van en goed voorbereid op de verkoop van jouw woning.

NVM

MVA

MVA Certified Expat Broker Amsterdam

Qualis Makelaar Amsterdam

Yourhome verkoopmakelaars in Amsterdam Zuid

lody-bunschoten-yourhome-makelaars-amsterdam

Lody Bunschoten

Verkoopmakelaar

michael-wielinga-yourhome-makelaars-amsterdam

Michael Wielinga

Verkoopmakelaar

kyara-dees-yourhome-makelaars-amsterdam

Kyara Dees

Verkoopmakelaar

fleur-klippel-yourhome-makelaars-amsterdam

Fleur Klippel

Verkoopmakelaar

Verkoopservice = Begeleiding

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Sanne Blankestijn, Hoofdweg 286-H

Lees meer reviews op Funda

funda-logo-reviews-makelaars-makelaar-amsterdamFunda Beoordeling 10

Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10

Jouw appartement pand penthouse voor de beste prijs verkopen

In de huidige Amsterdamse woningmarkt is het niet moeilijk om een hoog bod te krijgen. Maar de allerbeste verkoopprijs en ook nog eens goede voorwaarden krijgen is een ander verhaal. Met onze uitgebreide dienstverlening en op maat gemaakte verkoopstrategie weten we telkens weer de hoogste verkoopprijzen met daarbij de beste voorwaarden te realiseren voor onze klanten.

Welke stappen doorlopen we samen?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
yourhome-makelaars-amsterdam-kantoor-amsterdam-zuid
Kennismakingsgesprek
We beginnen ieder traject met een vrijblijvend intakegesprek. De verkoopmakelaar (zo mogelijk van jouw voorkeur) komt bij je langs. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bekijken we je woning.
woning-waardebepaling-amsterdam-makelaar-verkoopmakelaar
Waardebepaling
Aan de hand van het kennismakingsgesprek maakt jouw verkoopmakelaar een gratis waardebepaling voor je woning. Deze waardebepaling, begeleid met ons voorstel, krijg je van ons gepresenteerd of opgestuurd. Ben je enthousiast over onze verkoopservice, dan gaan we samen aan de slag met de verkoop van je woning.
woning-styling-makelaar-verkoop-verkopen-woning-amsterdam
Verkoopstyling van de woning
Gratis t.w.v. 495 euro! De presentatie van je woning is ontzettend belangrijk voor het realiseren van een geweldig bod. Kleine veranderingen maken vaak een groot verschil. Onze verkoopstyliste komt vrij van kosten (t.w.v. € 495) bij je langs om je huis te stylen voor de foto’s en bezichtigingen. We gaan altijd voor een bewezen effectieve, rustige en cleane look.
woning-video-en-fotografie-fotograaf-amsterdam-makelaar
Fotografie
Goede foto’s zijn ontzettend belangrijk voor potentiële kopers. Vaak kiezen ze een huis op basis van een goed gevoel. Foto’s zijn de eerste stap in het creëren van dit gevoel. Wij werken samen met fantastische fotografen, die gespecialiseerd zijn in vastgoedmarketing. Je huis wordt een prachtig plaatje!
Inmeten
Volgens de wet moet de woning ingemeten worden volgens de NEN 2580 norm. Dat betekent dat de potentiële koper precies weet hoe ruim de woning is. Wij zorgen voor deze meting en maken op basis daarvan een 2D- en 3D-plattegrond van de woning.
goede-pakkende-woning-advertentietekst-schrijven-funda
Advertentie opmaken
Een goede advertentie maakt potentiële kopers enthousiast. Ons marketingteam maakt een professionele advertentie die opvalt door de mooie beelden en no-nonsense tekst. We schrijven de advertentie zo dat het geïnteresseerden uitnodigt direct een bezichtiging te plannen. Ook maken we een mooi vormgegeven digitale brochure van de woning, waarin alle belangrijke informatie voor de koper te vinden is.
woning-marketing-social-media-websites-sea-makelaar
Marketing
Yes! We zijn klaar om de woning te delen met het grote publiek. We benutten de bekende platformen als Funda.nl en Jaap.nl, maar maken het huis ook zichtbaar op social media. Wij kunnen je woning ook internationaal aanbieden via websites als Rightmove.co.uk en LuxuryRealEstate.com. Zo zorgen we ervoor dat de advertentie bij de juiste mensen terechtkomt.
bezichtiging-woning-verkopen-makelaar-voorbereiden-amsterdam
Bezichtigingen
Voordat jouw woning online komt, stemt onze collega Daphne of Caroline de bezichtigingsmomenten met je af. We begeleiden alle bezichtigingen individueel en zorgen ervoor dat potentiële kopers enthousiast rondgeleid worden en met de juiste informatie aan de slag kunnen.
Onderhandelen
De eerste biedingen zijn binnen. Nu begint het échte werk! Onderhandelen is onze specialiteit. We zorgen ervoor dat de prijs van de woning tijdens de onderhandeling zo hoog mogelijk wordt opgedreven. Ondertussen houden we jou op de hoogte van de voortgang. Pas wanneer je helemaal tevreden bent over de geboden prijs, geven wij akkoord.
koopcontract-tekenen-koopovereenkomst-makelaar-verkoopmakelaar-amsterdam
Koopovereenkomst
De champagne kan bijna ontkurkt worden, want de volgende stap is het opstellen van de koopovereenkomst. Ook dit proces begeleiden wij. We controleren het contract van de notaris en lopen er samen met jou doorheen, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erin staat.
oplevering-levering-woning-makelaar-verkoopmakelaar-amsterdam
Levering
Yes, de woning is verkocht voor een topprijs! We gaan nog een keer langs om het huis te inspecteren en meterstanden te noteren. Daarna bezoeken we de notaris. Bij de notaris controleren we de leveringsakte en bijbehorende nota van afrekening. Bij akkoord zet jij je handtekening. De overwaarde van de woning ontvang je direct op je rekening.
Gefeliciteerd!
Je woning in Amsterdam is verkocht. Je gaat op zoek naar iets nieuws of neemt direct de volgend stap en koopt of huurt een andere woning. Of het nu verhuren, verkopen of aankopen betreft; het gevarieerde team van Yourhome Makelaars Amsterdam staat altijd voor je klaar.

Je woning succesvol verkopen

Een huis verkopen is een grote beslissing. Je wilt natuurlijk jouw woning verkopen voor de best mogelijke verkoopprijs. En weten dat je daarmee een goede financiële beslissing maakt. Een woningverkoop die je genoeg ruimte biedt voor een volgende stap. Met de uitgebreide makelaarsservice van Yourhome verkoopmakelaar Amsterdam weet je zeker dat je de beste prijs krijgt.

Onze verkoop begeleiding is een waardevolle investering

We begrijpen als geen ander dat je een volle agenda hebt. Daarom nemen we graag de pijn uit het verkoopproces van jouw huis.

Yourhome verkoopmakelaars

We hebben een heel goed en groot netwerk opgebouwd in de Amsterdamse markt. Door Yourhome te kiezen, doe je een waardevolle en weloverwogen investering in de volgende fase van jouw leven.

No cure, no pay
We geloven in de kwaliteit van onze service. Wij zijn een no cure, no pay verkoopmakelaar en gaan voor jouw succes.

Over Yourhome

Als je op zoek bent naar een makelaar in Amsterdam Centrum kun je bij de makelaars van Yourhome aankloppen. We onderscheiden ons van andere makelaars in Amsterdam Centrum door onze jarenlange ervaring, persoonlijke service, lokale kennis en directe aanpak. Waar je ook staat in jouw zoektocht naar vastgoed in Amsterdam, Yourhome is er om je te begeleiden en ondersteunen.

Kies jij ook voor Yourhome als makelaar Amsterdam Centrum?