Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Yourhome, jouw makelaar in Amsterdam Oost

Als je op zoek bent naar een makelaar in Amsterdam Oost, dan is Yourhome de makelaar die je moet hebben. Wij bieden verkoop, aankoop én verhuur van woningen aan en staan altijd klaar om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Met onze ervaring en kennis van de Amsterdamse woningmarkt, weten we precies hoe we jou kunnen helpen bij het vinden van jouw droomhuis.

 

Als makelaar in Amsterdam Oost weten wij alles over de buurt en kunnen we je uitstekend adviseren over de verschillende wijken, woningen en natuurlijk over de buurt. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en zijn altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt. Wij werken vol passie en overtuiging om onze klanten tevreden te stellen en hen te helpen bij het realiseren van hun dromen.

Herken jij jezelf hierin?

1

Je wilt jouw woning verkopen in Amsterdam?

2

 Je wilt jouw woning verkopen voor de best mogelijke prijs?

3

Je wilt volledig ontzorgd worden?

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is een levendig stadsdeel in Amsterdam en is zeker een bezoek waard als je op zoek bent naar een nieuwe woning. De buurt biedt een perfecte combinatie van historie en moderne architectuur. Je vindt hier prachtige monumenten uit de 19e en 20e eeuw naast moderne nieuwbouwwoningen. Het is een rustige buurt met veel groen en open ruimte, maar toch dicht bij het centrum van Amsterdam.

In Amsterdam Oost vind je een divers aanbod aan woningen. Van oude, karakteristieke huizen tot moderne, luxe appartementen. En als je op zoek bent naar nieuwbouw, dan heeft Amsterdam Oost ook veel mooie nieuwbouwprojecten.

  • Cijfer 9
  • Joachim Salvador
  • Johan van der Keukenstraat 164
  • Cijfer 9.0
  • Ron de Groot
  • Driehoekstraat 80

Over het stadsdeel

Stadsdeel Amsterdam Oost heeft twintig buurten vol met kleine parkjes, fijne restaurants en verrassende winkeltjes. De buurt heeft een echte stadse sfeer, waar je altijd iets te doen hebt, zoals gezellig shoppen in een van de vele winkelstraten waaronder de Linnaeusstraat, Javastraat, Dapperstraat en winkelcentrum Oostpoort. Tegelijkertijd biedt het stadsdeel het rustige leven van een woonwijk. Deze buurt is perfect voor mensen die willen wonen in de stad, maar niet in de drukte van het centrum willen wonen. Amsterdam Oost is ook zeer goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

Onze diensten

Bij Yourhome, makelaar in Amsterdam Oost, helpen we je graag bij het vinden van jouw droomhuis in Amsterdam Oost. Wij bieden woningverkoop, woningaankoop en verhuur van jouw woning aan. We helpen je graag met het vinden van de perfecte woning of de ideale huurder voor jou.

Koopwoningen Amsterdam Oost

Ben jij op zoek naar een koopwoning in Amsterdam Oost? Yourhome, de makelaar in Amsterdam Oost, is gespecialiseerd in het vinden van een heerlijke woning midden in deze bijzondere wijk. Onze makelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt en werken nauw samen met jou om jouw wensen en behoeften te begrijpen. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat om snel en efficiënt een woning voor je te vinden die aan al jouw eisen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een strak appartement of een klassieke woning, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomhuis in Amsterdam.

Nieuwbouw Amsterdam Oost

Als je op zoek bent naar een makelaar in Amsterdam Oost voor een nieuwbouwwoning in dit stadsdeel dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het verkopen van nieuwbouwwoningen in deze buurt en kunnen je uitstekend adviseren over de verschillende nieuwbouwprojecten. Het vinden van een nieuwbouwwoning die aan al je wensen voldoet, is niet altijd makkelijk, maar met onze hulp en onze uitgebreide kennis van de buurt, zullen we je zeker op weg helpen.

Huurwoningen Amsterdam Oost

Ben jij op zoek naar een makelaar in Amsterdam Oost voor het verhuren van een woning? Dan is Yourhome dé expert. Onze makelaars beschikken over een uitgebreid netwerk en weten precies hoe ze de juiste huurder voor jouw woning moeten vinden. Zij zorgen voor een soepele verhuurprocedure, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over bijvoorbeeld de verhuur contracten. Bovendien zijn onze makelaars altijd bereikbaar voor vragen en helpen zij jou bij eventuele problemen tijdens de huurperiode. Onze makelaars zullen je begeleiden bij het hele huurproces, zodat jij zorgeloos geld verdient aan de verhuur van je huis of appartement.

Kom langs bij Yourhome en ontdek wat wij voor je kunnen doen!

Jouw NVM MVA Qualis gecertificeerde verkoopmakelaar Amsterdam

Yourhome is lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen; de ‘NVM’. Met ruim 4400 aangesloten makelaars en taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen van Nederland. Als NVM-verkoopmakelaar Amsterdam hebben wij  toegang tot het grootste makelaarsnetwerk van Nederland en Amsterdam. Als makelaar aangesloten bij NVM kunnen wij jou de meest recente en complete data van de Amsterdamse woningmarkt bieden. Zo zijn we samen goed op de hoogte van en goed voorbereid op de verkoop van jouw woning.

NVM

MVA

MVA Certified Expat Broker Amsterdam

Qualis Makelaar Amsterdam

Yourhome verkoopmakelaars in Amsterdam

lody-bunschoten-yourhome-makelaars-amsterdam

Lody Bunschoten

Verkoopmakelaar

michael-wielinga-yourhome-makelaars-amsterdam

Michael Wielinga

Verkoopmakelaar

kyara-dees-yourhome-makelaars-amsterdam

Kyara Dees

Verkoopmakelaar

fleur-klippel-yourhome-makelaars-amsterdam

Fleur Klippel

Verkoopmakelaar

Verkoopservice = Begeleiding

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Sanne Blankestijn, Hoofdweg 286-H

Lees meer reviews op Funda

funda-logo-reviews-makelaars-makelaar-amsterdamFunda Beoordeling 10

Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10

Jouw appartement pand penthouse voor de beste prijs verkopen

In de huidige Amsterdamse woningmarkt is het niet moeilijk om een hoog bod te krijgen. Maar de allerbeste verkoopprijs en ook nog eens goede voorwaarden krijgen is een ander verhaal. Met onze uitgebreide dienstverlening en op maat gemaakte verkoopstrategie weten we telkens weer de hoogste verkoopprijzen met daarbij de beste voorwaarden te realiseren voor onze klanten.

Welke stappen doorlopen we samen?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
yourhome-makelaars-amsterdam-kantoor-amsterdam-zuid
Kennismakingsgesprek
We beginnen ieder traject met een vrijblijvend intakegesprek. De verkoopmakelaar (zo mogelijk van jouw voorkeur) komt bij je langs. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bekijken we je woning.
woning-waardebepaling-amsterdam-makelaar-verkoopmakelaar
Waardebepaling
Aan de hand van het kennismakingsgesprek maakt jouw verkoopmakelaar een gratis waardebepaling voor je woning. Deze waardebepaling, begeleid met ons voorstel, krijg je van ons gepresenteerd of opgestuurd. Ben je enthousiast over onze verkoopservice, dan gaan we samen aan de slag met de verkoop van je woning.
woning-styling-makelaar-verkoop-verkopen-woning-amsterdam
Verkoopstyling van de woning
Gratis t.w.v. 495 euro! De presentatie van je woning is ontzettend belangrijk voor het realiseren van een geweldig bod. Kleine veranderingen maken vaak een groot verschil. Onze verkoopstyliste komt vrij van kosten (t.w.v. € 495) bij je langs om je huis te stylen voor de foto’s en bezichtigingen. We gaan altijd voor een bewezen effectieve, rustige en cleane look.
woning-video-en-fotografie-fotograaf-amsterdam-makelaar
Fotografie
Goede foto’s zijn ontzettend belangrijk voor potentiële kopers. Vaak kiezen ze een huis op basis van een goed gevoel. Foto’s zijn de eerste stap in het creëren van dit gevoel. Wij werken samen met fantastische fotografen, die gespecialiseerd zijn in vastgoedmarketing. Je huis wordt een prachtig plaatje!
Inmeten
Volgens de wet moet de woning ingemeten worden volgens de NEN 2580 norm. Dat betekent dat de potentiële koper precies weet hoe ruim de woning is. Wij zorgen voor deze meting en maken op basis daarvan een 2D- en 3D-plattegrond van de woning.
goede-pakkende-woning-advertentietekst-schrijven-funda
Advertentie opmaken
Een goede advertentie maakt potentiële kopers enthousiast. Ons marketingteam maakt een professionele advertentie die opvalt door de mooie beelden en no-nonsense tekst. We schrijven de advertentie zo dat het geïnteresseerden uitnodigt direct een bezichtiging te plannen. Ook maken we een mooi vormgegeven digitale brochure van de woning, waarin alle belangrijke informatie voor de koper te vinden is.
woning-marketing-social-media-websites-sea-makelaar
Marketing
Yes! We zijn klaar om de woning te delen met het grote publiek. We benutten de bekende platformen als Funda.nl en Jaap.nl, maar maken het huis ook zichtbaar op social media. Wij kunnen je woning ook internationaal aanbieden via websites als Rightmove.co.uk en LuxuryRealEstate.com. Zo zorgen we ervoor dat de advertentie bij de juiste mensen terechtkomt.
bezichtiging-woning-verkopen-makelaar-voorbereiden-amsterdam
Bezichtigingen
Voordat jouw woning online komt, stemt onze collega Daphne of Caroline de bezichtigingsmomenten met je af. We begeleiden alle bezichtigingen individueel en zorgen ervoor dat potentiële kopers enthousiast rondgeleid worden en met de juiste informatie aan de slag kunnen.
Onderhandelen
De eerste biedingen zijn binnen. Nu begint het échte werk! Onderhandelen is onze specialiteit. We zorgen ervoor dat de prijs van de woning tijdens de onderhandeling zo hoog mogelijk wordt opgedreven. Ondertussen houden we jou op de hoogte van de voortgang. Pas wanneer je helemaal tevreden bent over de geboden prijs, geven wij akkoord.
koopcontract-tekenen-koopovereenkomst-makelaar-verkoopmakelaar-amsterdam
Koopovereenkomst
De champagne kan bijna ontkurkt worden, want de volgende stap is het opstellen van de koopovereenkomst. Ook dit proces begeleiden wij. We controleren het contract van de notaris en lopen er samen met jou doorheen, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erin staat.
oplevering-levering-woning-makelaar-verkoopmakelaar-amsterdam
Levering
Yes, de woning is verkocht voor een topprijs! We gaan nog een keer langs om het huis te inspecteren en meterstanden te noteren. Daarna bezoeken we de notaris. Bij de notaris controleren we de leveringsakte en bijbehorende nota van afrekening. Bij akkoord zet jij je handtekening. De overwaarde van de woning ontvang je direct op je rekening.
Gefeliciteerd!
Je woning in Amsterdam is verkocht. Je gaat op zoek naar iets nieuws of neemt direct de volgend stap en koopt of huurt een andere woning. Of het nu verhuren, verkopen of aankopen betreft; het gevarieerde team van Yourhome Makelaars Amsterdam staat altijd voor je klaar.

Je woning succesvol verkopen

Een huis verkopen is een grote beslissing. Je wilt natuurlijk jouw woning verkopen voor de best mogelijke verkoopprijs. En weten dat je daarmee een goede financiële beslissing maakt. Een woningverkoop die je genoeg ruimte biedt voor een volgende stap. Met de uitgebreide makelaarsservice van Yourhome verkoopmakelaar Amsterdam weet je zeker dat je de beste prijs krijgt.

Onze verkoop begeleiding is een waardevolle investering

We begrijpen als geen ander dat je een volle agenda hebt. Daarom nemen we graag de pijn uit het verkoopproces van jouw huis.

Yourhome verkoopmakelaars

We hebben een heel goed en groot netwerk opgebouwd in de Amsterdamse markt. Door Yourhome te kiezen, doe je een waardevolle en weloverwogen investering in de volgende fase van jouw leven.

No cure, no pay
We geloven in de kwaliteit van onze service. Wij zijn een no cure, no pay verkoopmakelaar en gaan voor jouw succes.

Tarieven

Jouw woning is uniek en daar passen wij onze dienstverlening op aan. De courtage die Yourhome Makelaars Amsterdam hanteert is een percentage over de verkoopwaarde van je woning. Onze courtage is afhankelijk van de geschatte en uiteindelijke verkoopwaarde van je woning. Daarnaast wil je misschien bepaalde onderdelen in de verkoop op jouw manier aanpakken. Denk aan styling, foto- en video-opnames, adverteren en aanvullende marketing. 

Onze verkoopmakelaar kan je hier alles over vertellen en gaat graag met je in gesprek. Zo bepalen jullie samen het tarief waar je je goed bij voelt. Neem contact op met de verkoopmakelaars van Yourhome voor een passende offerte en ontdek onze unieke woningverkoopservice!