Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Yourhome, jouw makelaar in de Indische buurt

Ben jij op zoek naar een ervaren makelaar in de Amsterdamse Indische Buurt? Zoek dan niet verder dan Yourhome! Ons deskundige team helpt jou verder met al je wensen en behoeften op het gebied van verkoop, aankoop en verhuur van huizen en appartementen.

Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, zijn wij de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een huis of appartement in de Indische Buurt. Onze makelaars staan altijd klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van het vinden van de perfecte woning tot het succesvol verkopen van jouw woning.

De Indische buurt in Amsterdam is een unieke en gewilde woonomgeving voor wie op zoek is naar een koopwoning. Hier vind je karakteristieke panden die dateren van begin 1900 én praktische bouw uit de jaren 80/90. De woningen van begin 1900 zijn veelal iets kleinere formaat woningen, tussen de 50 m2 en de 60 m2. Het zijn zeer populaire huizen, waar vooral een jongere doelgroep heel graag wil wonen. Bij de huizen uit de jaren 80/90 zien wij voornamelijk kopers die hun hart hebben verloren aan deze buurt, maar door gebrek aan ruimte op zoek zijn naar een iets praktischer ingedeeld en ruimer bemeten huis in dezelfde buurt. In de Indische buurt zien wij de afgelopen jaren de sterkste toename qua populariteit en prijs, een prachtige Amsterdamse buurt die nu ontdekt is door velen!

De Indische buurt

In de Indische buurt zijn momenteel een hoop koopwoningen beschikbaar, zowel bestaande- als nieuwbouwwoningen. Of je nu op zoek bent naar een appartement in een charmant pand of een groot modern huis, er is voor iedereen iets te vinden. Bovendien is de buurt goed bereikbaar met het openbaar vervoer, onder meer dankzij het nabijgelegen treinstation Muiderpoort. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving beschikbaar.

 • Cijfer 9
 • Joachim Salvador
 • Johan van der Keukenstraat 164
 • Cijfer 9.0
 • Ron de Groot
 • Driehoekstraat 80

Leven in de brouwerij!

De Indische Buurt in Amsterdam is een unieke en levendige buurt. Neem de Javastraat, waar de diversiteit en de Amsterdamse gezelligheid van deze wijk allemaal samenkomen. Struin hier langs het diverse aanbod aan leuke speciaalzaken zoals Hartje Oost, Java Bookshop of kledingzaak DIV.

In het Flevopark kun je geweldig wandelen, joggen, picknicken of gewoon even genieten van de rust midden in de stad. Daarnaast beschikt de buurt over een bioscoop, bierbrouwerij en diverse sportscholen. Met zoveel te zien en te doen, is de Indische Buurt in Amsterdam de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een buurt vol leven in de brouwerij!

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan die ervoor zorgen dat jij het meeste uit de verkoop van jouw huis kunt halen. Of je nu op zoek bent naar een verhuurmakelaar, verkoopmakelaar of iemand die je helpt bij het aankopen van jouw droomhuis in de Amsterdamse Indische buurt, Yourhome biedt de expertise en kwaliteitsgarantie die je nodig hebt.

Aankopen in de Indische Buurt

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning om te kopen in de Indische Buurt, dan ben je bij Yourhome aan het juiste adres. Onze makelaars helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis, en zullen samen met je alle aspecten bekijken om er zeker van te zijn dat je een goede beslissing maakt. Doordat onze makelaars beschikken over de kennis van de hedendaagse woningmarkt, kunnen wij jou goed adviseren en begeleiden in dit proces.


Verkopen in de Indische Buurt

Als je je huis in de Indische Buurt wilt verkopen, dan biedt Yourhome de juiste expertise en ondersteuning. Onze makelaars zijn zeer bekend met de buurt en de lokale huizenmarkt, en weten precies hoe ze jouw huis op de best mogelijke manier kunnen presenteren. Wij werken samen met je om de verkoop van je huis soepel en stressvrij te laten verlopen, en helpen je bij het realiseren van het best mogelijke verkoopresultaat.

Verhuren in de Indische Buurt

Yourhome is ook de juiste partner als je je huis in de Indische Buurt wilt verhuren. Onze makelaars hebben uitgebreide ervaring met de verhuur van woningen in de buurt, en weten precies hoe ze je huis op de best mogelijke manier aan de man kunnen brengen. Wij helpen je bij het gehele huurproces, van contract tot administratie.

makelaar indische buurt 3

Nieuwbouw Indische buurt

De Indische Buurt in Amsterdam biedt ook nieuwbouwhuizen. Veel jonge gezinnen en expats zijn op zoek naar moderne en comfortabele woningen in deze levendige buurt. Met de ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw de afgelopen jaren, is het aanbod van woningen in de Indische Buurt sterk toegenomen. Nieuwbouwwoningen in deze buurt bieden veel ruimte, moderne apparatuur en een efficiënte indeling.

 

Huurwoningen Indische buurt

De Indische buurt in Amsterdam is een gewilde locatie voor mensen die een woning willen huren. De buurt is een populaire keuze voor expats die in de stad willen wonen en werken. Dankzij de centrale ligging en de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer zijn woningen in deze buurt in trek. Wij als verhuurmakelaar bieden precies die hulp en ondersteuning die je nodig hebt bij het vinden van de perfecte huurder.

Yourhome, dé verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en verhuurmakelaar voor huizen en appartementen in Amsterdam Indische buurt.

 • Cijfer 10
 • Melanie van Dijk
 • Planciusstraat 19
 • Cijfer 9.5
 • Jochem van der Stap
 • Nieuwe Prinsengracht 74-2

Gecertificeerde verkoopmakelaar Amsterdam

Niet alleen professioneel, ook doen we wat we beloven.

De verkoopmakelaars van Yourhome Amsterdam zijn allen NVM Gecertificeerd. Daarnaast zijn we aangesloten bij Qualis, MVA, Pararius en Funda. We bieden je daarmee gegarandeerd onze unieke woning verkoopservice. 

Maak een afspraak

Of stuur je bericht

Bedankt voor je interesse in onze diensten. We kijken er naar uit om je te spreken en nemen zo snel mogelijk contact met je op.
yourhome-makelaars-amsterdam-team-2
Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden gelden.
Naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden gelden.

Deze site gebruikt cookies. Door op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons Privacybeleid.  Het is aanbevolen voor een goed werkende website om op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken.