Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Suikerplein 23

Amsterdam | Spaarndammerbuurt Zuidoost
€ 1.700,- p/m

€ 1.700,- p/m

Verhuurd

  Kenmerken
 • PlaatsAmsterdam
 • Oppervlak56 m2
 • Kamers2
 • Slaapkamers1

Ruim & goed ingedeeld, gestoffeerd 2-kamer appartement met groot balkon gelegen in de geliefde Spaarndammerbuurt!

Omgeving;
Deze prachtige ruime woning is gelegen in de geliefde Spaarndammerbuurt aan het Suikerplein. Om de hoek gelegen is de Spaarndammerstraat dit is een levendige en gezellige straat met op loopafstand ruim aanbod aan winkels, cafés en restaurants. De woning ligt tussen de Houthavens en het centrum van Amsterdam in en is dus zeer gunstig gelegen. Het groene nieuw park boven de nieuwe Spaarndammertunnel en het Westerpark zijn mooie plekken voor wandelingen en recreatie. Ook ben je met het pontje heel snel op de hippe NDSM-werf in Noord en de populaire Jordaan is ook op fietsafstand. Ook zijn er goede openbaar vervoer verbindingen (bijv. centraal station) die u van en naar vrijwel elke plek van de stad/land kunnen brengen. Kortom, een super buurt om te wonen!

Indeling;
Via het ruime en goed onderhouden gemeenschappelijke trappenhuis is het appartement te bereiken op de eerste etage van het pand. Bij binnenkomst valt meteen op dat de woning in zeer goede staat is. Je betreedt de woning in de centrale hal, welke toegang verschaft tot de diverse ruimtes van de woning. Aan de zijde van het Suikerplein is de zeer ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval gelegen. In de centrale hal is een separaat toilet en berging gelegen. Aan het einde van deze hal is de halfopen keuken voorzien van alle gemakken. De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot het ruime balkon. De luxe badkamer is te betreden vanuit de slaapkamer.

Bijzonderheden;
- Gelegen in de geliefde Spaarndammerbuurt!
- Vrij uitzicht op het Suikerplein
- Veel natuurlijk lichtinval
- Gestoffeerd
- 1 Slaapkamers
- Geen huisdieren toegestaan
- Roken niet toegestaan
- Energie label C
- Beschikbaar per 01-02-2024
- Huurprijs excl. €1700,-
- Waarborgsom 2 maanden huur
- Huurovereenkomst model B

Indien u aan de volgende eisen voldoet kunt u een bezichtiging aanvraag doen:
- Kandidaat heeft een vaste baan
- Inkomenseis 3 X de huur bruto
- Woning delen niet wenselijk
- Garantstelling niet mogelijk
- Huisdieren niet toegestaan

ENGLISH

Spacious & well laid out, unfurnished 1-bedroom apartment with large balcony located in the popular Spaarndammerbuurt!

Surroundings;
This beautiful spacious house is located in the popular Spaarndammerbuurt on the Suikerplein. The Spaarndammerstraat is located around the corner, this is a lively and pleasant street with a wide range of shops, cafes and restaurants within walking distance. The house is located between the Houthavens and the center of Amsterdam and is therefore very conveniently located. The green new park above the new Spaarndammertunnel and the Westerpark are beautiful places for walks and recreation. You can also quickly reach the trendy NDSM wharf in Noord with the ferry and the popular Jordaan is also within cycling distance. There are also good public transport connections (eg central station) that can take you to and from almost anywhere in the city/country. In short, a great neighborhood to live in!

Layout;
The apartment can be reached on the first floor of the building via the spacious and well-maintained communal staircase. Upon entering, it is immediately apparent that the house is in very good condition. You enter the house in the central hall, which provides access to the various areas of the house. The very spacious living room with lots of natural light is located on the side of the Sugar Square. In the central hall is a separate toilet and storage room. At the end of this hall, the semi-open kitchen is fully equipped. The spacious bedroom is located at the rear of the house and gives access to the spacious balcony. The luxurious bathroom can be entered from the bedroom.

Particularities;
- Located in the popular Spaarndammerbuurt!
- Unobstructed view of the Sugar Square
- Lots of natural light
- Upholstered
- 1 Bedrooms
- No pets allowed
- Smoking not allowed
- Energy label C
- Available from 01-02-2024
- Rental price €1700,- excl.
- Deposit 2 months rent
- Rental agreement model B

If you meet the following requirements, you can request a viewing:
- Candidate has a permanent job
- Income requirement 3 x the gross rent
- Sharing a home is not desirable
- Guarantee not possible
- Pets not allowed

Kenmerken van dit huis

  Prijs

 • Huurprijs€ 1.700,- p/m

  Indeling

 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1
 • Tuin(en)Geen tuin

  Oppervlak

 • Woonoppervlakte56 m2
 • Inhoud177 m3

  Overdracht

 • StatusVerhuurd
 • AanvaardingPer datum

  Bouw

 • BouwvormBestaande bouw
 • GarageGeen garage
 • Bouwjaar1988
 • EnergielabelC

Foto's

Meer afbeeldingen weergeven

Deze site gebruikt cookies. Door op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons Privacybeleid.  Het is aanbevolen voor een goed werkende website om op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken.