Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Enthousiaste en gedreven vastgoedexperts

Yourhome Makelaars Amsterdam bestaat uit een team van enthousiaste, jonge en gedreven vastgoedprofessionals. We gaan iedere dag met frisse moed op pad om mooie woningen te verkopen, verhuren of aan te kopen.

Yourhome Makelaars Amsterdam is opgericht met de intentie om de beste makelaarsservice van Amsterdam en omstreken te verlenen. Wij weten maar al te goed dat wij geen huizen, maar een dienstverlening verkopen. Daarom zetten we ons elke dag opnieuw in voor snelle en heldere communicatie. We beschrijven onszelf het liefst als no-nonsense, doelgericht en betrokken makelaars. Met onze succesvolle aanpak hebben wij al meer dan duizend mensen blij kunnen maken met

'Ons doel: alle betrokken partijen persoonlijk en professioneel begeleiden bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur van hun woning'.

Gehoor geven aan jouw woonwensen is onze prioriteit. Het team van Yourhome Makelaars Amsterdam staat 24/7 voor je klaar. We zijn bereikbaar wanneer het jou uitkomt.

Jouw makelaars in Amsterdam

lody-bunschoten-yourhome-makelaars-amsterdam

Lody Bunsschoten

Met echte passie en liefde voor huizen en bouwstijlen heb ik al snel het makelaarsvak gevonden. Na jarenlang te hebben gewerkt bij andere makelaarskantoren, wist ik dat ik het vermogen had om mij te onderscheiden met een eigen kantoor. Met een achtergrond als binnenhuisarchitect zie ik de maximale potentie van elke woning. Daarnaast wilde ik een eerlijke relatie aangaan met mijn klanten. What you see is what you get. Altijd streven naar het beste voor mijn klanten maar dan wel gewoon casual op mijn gympen. Vanuit deze visie ben ik Yourhome Makelaars Amsterdam begonnen. 

michael-wielinga-yourhome-makelaars-amsterdam

Michael Wielinga

Ik word later makelaar! Iets wat ik vanaf jongs af aan al luid en duidelijk uitsprak.

Inmiddels ben ik al een aantal jaar actief als makelaar op de Amsterdamse woningmarkt en aan Yourhome Makelaars Amsterdam verbonden sinds 2015. Het werken met mensen en het feit dat geen dag hetzelfde is, maakt voor mij dit vak zo leuk! Of het nu gaat om het aankopen of het verkopen van een woning, “key” is om je opdrachtgever te begrijpen en alle vragen weg te nemen voordat deze bij ze kunnen opkomen. De beste deal voor de beste prijs, niets minder dan dat.

Met een marketing achtergrond vind ik het tevens ook leuk om na te denken over de marketingkant van het bedrijf en de woningen die wij aanbieden, waarbij “outside of the box” denken meer regel dan uitzondering is.

Martin Friedrich

diederick-hoorn-yourhome-makelaars-amsterdam

Diederick Hoorn

Ik zit perfect op zijn plek bij Yourhome Makelaars! Na een aantal jaren te werken bij een ander verhuur makelaarskantoor ben ik sinds 2020 werkzaam bij de afdeling verhuur van Yourhome. 

Het is belangrijk om als verhuurmakelaar op de hoogte te zijn van alle wetten en regels. Ik houd van een persoonlijke benadering en zie het als mijn uitdaging voor het maken van de perfecte match tussen huurder en verhuurder. 

Daphne Haakman

Op jonge leeftijd had ik al een bijbaantje in de makelaardij en sindsdien ben ik er ook niet meer uitgegaan. Ik heb altijd al een passie gehad voor woningen en interieur. Daarom koos ik ook voor de opleiding Jan des Bouvrie college in Amsterdam. De combinatie van woningen en interieur komt volledig tot zijn recht in de Amsterdamse makelaardij. Ik word blij van persoonlijk contact met mensen en hen helpen met waar nodig is. Graag breng ik mensen een glimlach op hun gezicht!

Meike-Stylist-voor-woning-huis-verkopen-verkoop-Amsterdam

Meike Stylist

Maak een afspraak

Of stuur je bericht

Bedankt voor je interesse in onze diensten. We kijken er naar uit om je te spreken en nemen zo snel mogelijk contact met je op.
yourhome-makelaars-amsterdam-team-2
Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden gelden.

Deze site gebruikt cookies. Door op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons Privacybeleid.  Het is aanbevolen voor een goed werkende website om op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken.