Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Marnixkade 61 H

Marnixkade 61 h, 1015 XW Amsterdam

Zie je door de bomen het bos niet? De woningmarkt te snel en onvatbaar? Het antwoord is simpel Yourhome. Het team van Yourhome kent de overspanne markt heeft mij totaal ontzorgt. Gun jezelf die service.

Zaanstraat 135

Zaanstraat 135, 1013 RW Amsterdam

Het team van YourHome heeft mij geweldig geholpen bij de aankoop van mijn eerste huis. Het is een jong en enthousiast team dat moeite doet om jou en je behoeftes te leren kennen. Met dagelijks mailcontact over nieuw aanbod en oneindige bezichtigingen (als jij dat wilt, tenminste, ik wel) helpen ze je te ontdekken wat bij je past en wat je het meest belangrijk vindt. Binnen twee maanden vond ik HET huis waar ik op wilde bieden. Super spannend. Daarom vond ik het fijn dat ze snel schakelen en de tijd nemen om alle stappen met je door te nemen. Bedankt Lody, Michael en Caroline!

Vechtstraat 170-1

Vanaf de eerste kennismaking had ik een prettig gevoel bij Lody. Het was voor ons de eerste keer dat wij een/ons huis zouden verkopen en wisten niet wat ons te wachten stond. Lody kwam met een duidelijk plan van aanpak, een strakke planning, tips en een geeft ook een eerlijke verwachting. Ik merkte direct dat Lody een zeer scherp beeld heeft van de Amsterdamse markt wat mij een gerust gevoel gaf. Your Home heeft ons ook geholpen met de foto's en verdere styling van ons huis. Soms heb je niet door dat niet iedereen de tekening van je dochter ziet als een echte Van Gogh. Erg fijn dat iemand die er verstand van heeft je daarmee kan helpen. Een bevestiging van onze juiste keuze voor Your Home bleek uit het feit dat we alleen al 20 aanvragen voor bezichtigingen uit hun netwerk hadden. Dit is een lekker bericht wanneer het huis pas 1 uur te koop staat! Ook voor en tijdens de bezichtigingen ben ik op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en het verloop van de dag. Toen we uiteindelijk meerdere biedingen mochten ontvangen kon Lody ons goed begeleid. Hij wist ons met zijn rust en expertise van de beste adviezen te voorzien dat heeft geresulteerd in de verkoop van ons huis! Wij zijn erg te spreken over Your Home en Lody in het bijzonder en zouden hen van harte aanbevelen.

Vanaf de eerste kennismaking had ik een prettig gevoel bij Lody. Het was voor ons de eerste keer dat wij een/ons huis zouden verkopen en wisten niet wat ons te wachten stond. Lody kwam met een duidelijk plan van aanpak, een strakke planning, tips en een geeft ook een eerlijke verwachting. Ik merkte direct dat Lody een zeer scherp beeld heeft van de Amsterdamse markt wat mij een gerust gevoel gaf. Your Home heeft ons ook geholpen met de foto’s en verdere styling van ons huis. Soms heb je niet door dat niet iedereen de tekening van je dochter ziet als een echte Van Gogh. Erg fijn dat iemand die er verstand van heeft je daarmee kan helpen. Een bevestiging van onze juiste keuze voor Your Home bleek uit het feit dat we alleen al 20 aanvragen voor bezichtigingen uit hun netwerk hadden. Dit is een lekker bericht wanneer het huis pas 1 uur te koop staat! Ook voor en tijdens de bezichtigingen ben ik op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en het verloop van de dag. Toen we uiteindelijk meerdere biedingen mochten ontvangen kon Lody ons goed begeleid. Hij wist ons met zijn rust en expertise van de beste adviezen te voorzien dat heeft geresulteerd in de verkoop van ons huis! Wij zijn erg te spreken over Your Home en Lody in het bijzonder en zouden hen van harte aanbevelen.

Eensgevonden 36

Eensgevonden 36, 1103 BA Amsterdam

Uitstekend geholpen, in een moeilijke markt een extreem stressloos proces geweest met een aankoop waar we ontzettend blij mee zijn. Alles klopte!

Winterjanpad 140

Winterjanpad 140, 1036 KN Amsterdam

We zijn erg goed geholpen door Yourhome bij de aankoop van ons prachtige nieuwe huis in Amsterdam Noord. Met name de deskundigheid van de makelaar heeft ons erg geholpen. Hij heeft ons goed geadviseerd bij het bieden en bij het beoordelen van de prijs/kwaliteit van het huis. Ook het snelle handelen kwam in deze tijd erg goed van pas. Anders was het ons nooit gelukt om het huis aan te kopen, met de huidige chaos op de markt. De kosten van Yourhome zijn fair, helemaal met wat ze leveren. Des al niet te min vind ik de kosten uberhaupt heel hoog van makelaars in het algemeen.

Saenredamstraat 67 1

Saenredamstraat 67 1, 1072 VW Amsterdam

Wil je je huis verkopen? Doe dit dan via Michael bij Yourhome! Ontzettend fijne samenwerking en niet onbelangrijk; een snel en zeer tevreden eindresultaat met de verkoop.

Delistraat 34C

Delistraat 34C, 1094 CW Amsterdam

Michael heeft mij goed voorgelicht over de markt en ook tijdens het verkoop proces heeft hij goed contact onderhouden. Hij kwam zelf ook uit de wijk waar ik mijn huis verkocht heb, dat voelt toch gelijk vertrouwd. Ik woonde zelf niet meer in Amsterdam, toch onderhield hij en het team op kantoor een kort lijntje met mij. Daarnaast is mijn huis voor een zeer goede prijs verkocht en daar heeft Yourhome zeker aan bijgedragen!

Hoofdweg 445 2

Hoofdweg 445 2, 1056 RB Amsterdam

Dit is de 3e keer dat we van huis wisselen via Yourhome. Iedereen binnen yourhome is altijd vriendelijk en reageert super snel. De stylist vanuit yourhome maakt het huisje nog net iets aantrekkelijker en ondanks de corona maatregelen ging de verkoop snel en succesvol! Thanks Kyara, Lody, Judith en de rest van het team!

Maasstraat 192 3

Maasstraat 192 3, 1079 BL Amsterdam

Een wat jonger team en dat merk je. Ze zijn lekker vlot en doen net even wat meer moeite dan andere makelaars. De samenwerking was top. De communicatie en overleg ging soepel en was open.

Het Paadje 23

Het Paadje 23, 1251 RH Laren

De makelaar, Lody Bunschoten, was enthousiast en bevlogen en heeft met een enorme inzet mijn huis verkocht. Yourhome zou ik iedereen aanbevelen.

Deze site gebruikt cookies. Door op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons Privacybeleid.  Het is aanbevolen voor een goed werkende website om op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken.