Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Yourhome, jouw ervaren makelaar in de Weesperzijde

Ben je momenteel op zoek naar een professionele makelaar Weesperzijde? Zoek dan niet verder, want Yourhome helpt je graag verder! Ons bekwame en ervaren team van makelaars staat klaar om al jouw wensen en eisen met betrekking tot de aan en eventueel verkoop van een woning te vervullen.

 

Naast het verkopen en aankopen van woningen, zijn wij er ook voor de verhuur van woningen. Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande vertrouwdheid met de lokale vastgoedmarkt zijn we dé uitgelezen keuze voor een ieder die op zoek is naar een huis in de duurzame Weesperzijde. De makelaars van Yourhome zijn altijd paraat om jou met elke stap van het traject van dienst te zijn, variërend van het zoeken naar de ideale woning tot aan het doeltreffend afhandelen van de verkoop van je huidige koopwoning.

De Weesperzijde

De Weesperzijde is een levendige wijk, gelegen langs de oostelijke oever van de Amstel rivier in Amsterdam. Deze wijk staat vooral bekend om zijn historische charme en groene gebieden. De wijk ligt in het stadsdeel Amsterdam-Oost en grenst aan de Pijp.

 

Deze buurt heeft een variatie aan gebouwen, woningen en panden. Van historische herenhuizen tot aan moderne nieuwbouwappartementen. Als jij op zoek bent naar een wijk waar je lekker kan terrassen en verschillende restaurants af kunt gaan, is de Weesperzijde zeker de plek om te wonen. Er zijn in de wijk diverse restaurants, bars en cafés en langs de waterkant vind je gezellige terrassen waar je lekker kunt borrelen met uitzicht op de rivier. Kortom de buurt staat bekend om zijn uitgebreide, culinaire aanbod.

De verbinding van en naar de wijk is goed met het openbaar vervoer. Zo rijden er meerdere bussen en trams in de wijk, die jou binnen een mum van tijd naar andere wijken in Amsterdam brengen. Daarnaast is het ook zeer gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke wegen en fietspaden.

Onze diensten

Yourhome biedt meerdere diensten aan die jou kunnen helpen om het maximale uit de verkoop van jouw woning te halen. Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar Weesperzijde? Dan bieden wij graag de hulp en ondersteuning die jij nodig hebt. Daarnaast kan je bij ons ook terecht als je op zoek bent naar een huurwoning.

Aankopen in de Weesperzijde

Het kopen van een huis is een grote en belangrijke stap, het is dan ook van belang dat dit traject zo goed mogelijk verloopt. Ben jij op zoek naar een huis in de wijk Weesperzijde in Amsterdam? Neem dan contact met ons op, wij kunnen jou de expertise en ondersteuning bieden die je nodig hebt. Yourhome is bekend met de lokale huizenmarkt en wij weten precies op welke aspecten we moeten letten en met welke factoren er rekening gehouden dient te worden bij het aankopen van een geschikte woning. Graag gaan wij samen met jou in gesprek om jouw wensen en eisen bij een woning te bespreken. We willen er zeker van zijn dat je uiteindelijk de juiste keuze maakt en jouw droomwoning koopt.

 

Verkopen in de Weesperzijde

Ben jij momenteel woonachtig in deze buurt, vind je het tijd voor iets nieuws en wil jij jouw woning verkopen? Ook dan bieden wij de gewenste ondersteuning. Wij beschikken over kennis van zowel de vastgoedmarkt in de Weesperzijde als de best mogelijke manier om een woning te presenteren voor de verkoop.

Verhuren in de Weesperzijde

Als het gaat om het verhuren van je woning in de leuke Weesperzijde, staat Yourhome ook paraat als de ideale partner. Onze makelaars hebben een uitgebreide expertise opgebouwd in het verhuren van woningen in deze wijk. Wij begeleiden je gedurende het gehele verhuurproces, van het opstellen van het contract tot het beheren van de administratieve aspecten.

PLANTAGE2
  • Cijfer 10
  • Melanie van Dijk
  • Planciusstraat 19
  • Cijfer 9.5
  • Jochem van der Stap
  • Nieuwe Prinsengracht 74-2

Gecertificeerde verkoopmakelaar Amsterdam

Niet alleen professioneel, ook doen we wat we beloven.

De verkoopmakelaars van Yourhome Amsterdam zijn allen NVM Gecertificeerd. Daarnaast zijn we aangesloten bij Qualis, MVA, Pararius en Funda. We bieden je daarmee gegarandeerd onze unieke woning verkoopservice. 

Maak een afspraak

Of stuur je bericht

Bedankt voor je interesse in onze diensten. We kijken er naar uit om je te spreken en nemen zo snel mogelijk contact met je op.
yourhome-makelaars-amsterdam-team-2
Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden gelden.
Naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden gelden.

Deze site gebruikt cookies. Door op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons Privacybeleid.  Het is aanbevolen voor een goed werkende website om op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken.