Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Yourhome, jouw ervaren makelaar in de Plantagebuurt

Ben jij op zoek naar een ervaren makelaar in de Amsterdamse Plantagebuurt? Zoek dan niet verder dan Yourhome! Ons deskundige team helpt jou verder met al je wensen en behoeften op het gebied van verkoop, aankoop en verhuur van huizen en appartementen.

Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, zijn wij de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een huis of appartement in de Plantagebuurt. Onze makelaars staan altijd klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van het vinden van de perfecte woning tot het succesvol verkopen van jouw woning.

De Plantagebuurt

De Plantagebuurt is een prachtige en levendige buurt in het centrum van Amsterdam, met een rijke geschiedenis en cultuur. De buurt heeft een unieke combinatie van groene parken, prachtige, statige panden en moderne nieuwbouwwoningen. Wonen in de Plantagebuurt betekent wonen in een rustige en groene omgeving, maar ook dichtbij het Centrum met alle voordelen en gemakken die daarbij horen. 

De buurt is een geliefde plek voor mensen die op zoek zijn naar een relatief rustige buurt aan de rand van het Centrum met veel groen en water. Er is een rijke mix van woningen, waaronder grachtenpanden, appartementen en nieuwbouwhuizen. In de buurt zijn diverse restaurants, cafés en andere recreatieve voorzieningen in de buurt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de art bioscoop Kriterion, maar ook aan dierentuin Artis en de Hortus Botanicus.

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan die ervoor zorgen dat jij het meeste uit de verkoop van jouw huis kunt halen. Of je nu op zoek bent naar een verhuurmakelaar, verkoopmakelaar of iemand die je helpt bij het aankopen van jouw droomhuis in de Amsterdamse Plantagebuurt, Yourhome biedt de expertise en kwaliteitsgarantie die je nodig hebt.

Aankopen in de Plantagebuurt

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning om te kopen in de Plantagebuurt, dan ben je bij Yourhome aan het juiste adres. Onze makelaars helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis, en zullen samen met je alle aspecten bekijken om er zeker van te zijn dat je een goede beslissing maakt. Doordat onze makelaars beschikken over de kennis van de hedendaagse woningmarkt, kunnen wij jou goed adviseren en begeleiden in dit proces. 

Verkopen in de Plantagebuurt

Als je je huis in de Plantagebuurt wilt verkopen, dan biedt Yourhome de juiste expertise en ondersteuning. Onze makelaars zijn zeer bekend met de buurt en de lokale huizenmarkt, en weten precies hoe ze jouw huis op de best mogelijke manier kunnen presenteren. Wij werken samen met je om de verkoop van je huis soepel en stressvrij te laten verlopen, en helpen je bij het realiseren van het best mogelijke verkoopresultaat.

Verhuren in de Plantagebuurt

Yourhome is ook de juiste partner als je je huis in de Plantagebuurt wilt verhuren. Onze makelaars hebben uitgebreide ervaring met de verhuur van woningen in de buurt, en weten precies hoe ze je huis op de best mogelijke manier aan de man kunnen brengen. Wij helpen je bij het gehele huurproces, van contract tot administratie.

PLANTAGE2
  • Cijfer 10
  • Melanie van Dijk
  • Planciusstraat 19
  • Cijfer 9.5
  • Jochem van der Stap
  • Nieuwe Prinsengracht 74-2

Gecertificeerde verkoopmakelaar Amsterdam

Niet alleen professioneel, ook doen we wat we beloven.

De verkoopmakelaars van Yourhome Amsterdam zijn allen NVM Gecertificeerd. Daarnaast zijn we aangesloten bij Qualis, MVA, Pararius en Funda. We bieden je daarmee gegarandeerd onze unieke woning verkoopservice. 

Maak een afspraak

Of stuur je bericht

Bedankt voor je interesse in onze diensten. We kijken er naar uit om je te spreken en nemen zo snel mogelijk contact met je op.
yourhome-makelaars-amsterdam-team-2
Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden gelden.
Naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden gelden.

Deze site gebruikt cookies. Door op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons Privacybeleid.  Het is aanbevolen voor een goed werkende website om op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken.