Yourhome makelaar Amsterdam Oost en Zuid aankoopmakelaar verkoopmakelaar verhuurmakelaar

Yourhome, jouw ervaren makelaar in de Plantagebuurt

Jij bent op zoek naar een makelaar in de Plantagebuurt in Amsterdam. Je wilt iemand die je kan helpen bij het vinden van de perfecte woning en die jou ondersteunt bij elke stap van het proces. Gelukkig is Yourhome om je op weg te helpen in de Amsterdamse huizenmarkt.

 

Over ons

Yourhome is een ervaren makelaar in de Plantagebuurt in Amsterdam waarbij de persoonlijke benadering van klanten vooraan staat. Wij begrijpen dat het vinden van een woning een belangrijke beslissing is en staan altijd klaar om je te helpen. Onze deskundige en toegewijde makelaars bieden je de kwaliteitsgarantie die je nodig hebt voor een soepele en stressvrije aankoop- of verkoopervaring.

Herken jij jezelf hierin?

1

Je wilt jouw woning verkopen in Amsterdam?

2

 Je wilt jouw woning verkopen voor de best mogelijke prijs?

3

Je wilt volledig ontzorgd worden?

De Plantagebuurt

De Plantagebuurt is een prachtige en levendige buurt in het centrum van Amsterdam, met een rijke geschiedenis en cultuur. De buurt heeft een unieke combinatie van groene parken, prachtige, statige panden en moderne nieuwbouwwoningen. Wonen in de Plantagebuurt betekent wonen in een rustige en groene omgeving, maar ook dichtbij het Centrum met alle voordelen en gemakken die daarbij horen.

 

De buurt is een geliefde plek voor mensen die op zoek zijn naar een relatief rustige buurt aan de rand van het Centrum met veel groen en water. Er is een rijke mix van woningen, waaronder grachtenpanden, appartementen en nieuwbouwhuizen. Het is een zeer centraal gelegen buurt in Amsterdam Oost. Er zijn diverse winkelgebieden in de buurt, zoals Oostpoort, waar je alles vindt wat je nodig hebt. Ook zijn er diverse restaurants, cafés en andere recreatieve voorzieningen in de buurt. En vergeet dierentuin Artis niet! Het is dus een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een buurt met een goede balans tussen stadsleven en groen.

 

Als makelaar in de Plantagebuurt, biedt Yourhome een uitstekende kennis van de buurt en haar specifieke kenmerken. Onze makelaars kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte woning in de Plantagebuurt, of bij het verhuren of verkopen van jouw huidige woning.

 • Cijfer 9
 • Joachim Salvador
 • Johan van der Keukenstraat 164
 • Cijfer 9.0
 • Ron de Groot
 • Driehoekstraat 80

Onze diensten

Onze expertise en toewijding aan onze cliënten maken ons uniek als verhuur- en aankoopmakelaar in Amsterdam Plantagebuurt. Wij bieden een ruime selectie van diensten om jou te helpen bij het vinden van jouw ideale woning. Of je nu op zoek bent naar verhuur makelaardij of hulp bij het aankopen van een woning in de Amsterdamse Plantagebuurt, wij beschikken over de kennis en de kwaliteitsgarantie die nodig is. Onze op maat gemaakte aanpak en toewijding aan onze cliënten onderscheiden ons van andere makelaars in deze omgeving. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je bij elke stap in het proces begeleid wordt. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste woning te vinden en staan altijd klaar om te helpen.

Kopen in de Plantagebuurt

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning in de Plantagebuurt, kan Yourhome je helpen bij het vinden van de perfecte woning. Onze makelaars hebben een uitgebreid aanbod aan woningen in de buurt, variërend van oude panden tot moderne nieuwbouwwoningen. Of je nu op zoek bent naar een appartement of een vrijstaande woning, Yourhome is er om je te helpen bij elke stap van het proces.

 

Verkopen in de Plantagebuurt

Als je je woning in de Plantagebuurt wilt verkopen, is Yourhome de makelaar die je nodig hebt. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de verkoop van woningen en weten hoe ze jouw woning het beste op de markt kunnen zetten. Kortom, Yourhome staat klaar om je te helpen bij het verkopen van je woning.

Verhuren in de Plantagebuurt

Of je nu op zoek bent naar een korte of langere verhuurperiode, Yourhome staat klaar om je te helpen bij het verhuren van je woning in de Plantagebuurt. Van het vinden van de juiste huurder tot het afhandelen van de verhuurcontracten, wij nemen je het werk uit handen en zorgen dat het verhuren van je woning makkelijk en soepel verloopt.

Bovendien zorgen wij voor een goede communicatie met de huurder en houden wij de verhuur van je woning nauw in de gaten. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het onderhoud van je woning of eventuele problemen met de huurder. Kortom, Yourhome zorgt voor een zorgeloze verhuurervaring.

makelaar plantagebuurt 7

Nieuwbouw Indische buurt

De Indische Buurt in Amsterdam biedt ook nieuwbouwhuizen. Veel jonge gezinnen en expats zijn op zoek naar moderne en comfortabele woningen in deze levendige buurt. Met de ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw de afgelopen jaren, is het aanbod van woningen in de Indische Buurt sterk toegenomen. Nieuwbouwwoningen in deze buurt bieden veel ruimte, moderne apparatuur en een efficiënte indeling.

 

Huurwoningen Indische buurt

De Indische buurt in Amsterdam is een gewilde locatie voor mensen die een woning willen huren. De buurt is een populaire keuze voor expats die in de stad willen wonen en werken. Dankzij de centrale ligging en de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer zijn woningen in deze buurt in trek. Wij als verhuurmakelaar bieden precies die hulp en ondersteuning die je nodig hebt bij het vinden van de perfecte huurder.

Yourhome, dé verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en verhuurmakelaar voor huizen en appartementen in Amsterdam Indische buurt.

Jouw NVM MVA Qualis gecertificeerde verkoopmakelaar Amsterdam

Yourhome is lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen; de ‘NVM’. Met ruim 4400 aangesloten makelaars en taxateurs is de NVM de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen van Nederland. Als NVM-verkoopmakelaar Amsterdam hebben wij  toegang tot het grootste makelaarsnetwerk van Nederland en Amsterdam. Als makelaar aangesloten bij NVM kunnen wij jou de meest recente en complete data van de Amsterdamse woningmarkt bieden. Zo zijn we samen goed op de hoogte van en goed voorbereid op de verkoop van jouw woning.

NVM Makelaar Amsterdam
MVA Makelaar Amsterdam
MVA Certified Expat Broker Amsterdam
Qualis Makelaar Amsterdam

Yourhome verkoopmakelaars in Amsterdam

lody-bunschoten-yourhome-makelaars-amsterdam

Lody Bunschoten

Verkoopmakelaar

michael-wielinga-yourhome-makelaars-amsterdam

Michael Wielinga

Verkoopmakelaar

kyara-dees-yourhome-makelaars-amsterdam

Kyara Dees

Verkoopmakelaar

fleur-klippel-yourhome-makelaars-amsterdam

Fleur Klippel

Verkoopmakelaar

Verkoopservice = Begeleiding

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Sanne Blankestijn, Hoofdweg 286-H

Lees meer reviews op Funda

funda-logo-reviews-makelaars-makelaar-amsterdamFunda Beoordeling 10

Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Lokale marktkennis 10
Service en begeleiding 10

Jouw appartement pand penthouse voor de beste prijs verkopen

In de huidige Amsterdamse woningmarkt is het niet moeilijk om een hoog bod te krijgen. Maar de allerbeste verkoopprijs en ook nog eens goede voorwaarden krijgen is een ander verhaal. Met onze uitgebreide dienstverlening en op maat gemaakte verkoopstrategie weten we telkens weer de hoogste verkoopprijzen met daarbij de beste voorwaarden te realiseren voor onze klanten.

Welke stappen doorlopen we samen?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
yourhome-makelaars-amsterdam-kantoor-amsterdam-zuid
Kennismakingsgesprek
We beginnen ieder traject met een vrijblijvend intakegesprek. De verkoopmakelaar (zo mogelijk van jouw voorkeur) komt bij je langs. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bekijken we je woning.
woning-waardebepaling-amsterdam-makelaar-verkoopmakelaar
Waardebepaling
Aan de hand van het kennismakingsgesprek maakt jouw verkoopmakelaar een gratis waardebepaling voor je woning. Deze waardebepaling, begeleid met ons voorstel, krijg je van ons gepresenteerd of opgestuurd. Ben je enthousiast over onze verkoopservice, dan gaan we samen aan de slag met de verkoop van je woning.
woning-styling-makelaar-verkoop-verkopen-woning-amsterdam
Verkoopstyling van de woning
Gratis t.w.v. 495 euro! De presentatie van je woning is ontzettend belangrijk voor het realiseren van een geweldig bod. Kleine veranderingen maken vaak een groot verschil. Onze verkoopstyliste komt vrij van kosten (t.w.v. € 495) bij je langs om je huis te stylen voor de foto’s en bezichtigingen. We gaan altijd voor een bewezen effectieve, rustige en cleane look.
woning-video-en-fotografie-fotograaf-amsterdam-makelaar
Fotografie
Goede foto’s zijn ontzettend belangrijk voor potentiële kopers. Vaak kiezen ze een huis op basis van een goed gevoel. Foto’s zijn de eerste stap in het creëren van dit gevoel. Wij werken samen met fantastische fotografen, die gespecialiseerd zijn in vastgoedmarketing. Je huis wordt een prachtig plaatje!
Inmeten
Volgens de wet moet de woning ingemeten worden volgens de NEN 2580 norm. Dat betekent dat de potentiële koper precies weet hoe ruim de woning is. Wij zorgen voor deze meting en maken op basis daarvan een 2D- en 3D-plattegrond van de woning.
goede-pakkende-woning-advertentietekst-schrijven-funda
Advertentie opmaken
Een goede advertentie maakt potentiële kopers enthousiast. Ons marketingteam maakt een professionele advertentie die opvalt door de mooie beelden en no-nonsense tekst. We schrijven de advertentie zo dat het geïnteresseerden uitnodigt direct een bezichtiging te plannen. Ook maken we een mooi vormgegeven digitale brochure van de woning, waarin alle belangrijke informatie voor de koper te vinden is.
woning-marketing-social-media-websites-sea-makelaar
Marketing
Yes! We zijn klaar om de woning te delen met het grote publiek. We benutten de bekende platformen als Funda.nl en Jaap.nl, maar maken het huis ook zichtbaar op social media. Wij kunnen je woning ook internationaal aanbieden via websites als Rightmove.co.uk en LuxuryRealEstate.com. Zo zorgen we ervoor dat de advertentie bij de juiste mensen terechtkomt.
bezichtiging-woning-verkopen-makelaar-voorbereiden-amsterdam
Bezichtigingen
Voordat jouw woning online komt, stemt onze collega Daphne of Caroline de bezichtigingsmomenten met je af. We begeleiden alle bezichtigingen individueel en zorgen ervoor dat potentiële kopers enthousiast rondgeleid worden en met de juiste informatie aan de slag kunnen.
Onderhandelen
De eerste biedingen zijn binnen. Nu begint het échte werk! Onderhandelen is onze specialiteit. We zorgen ervoor dat de prijs van de woning tijdens de onderhandeling zo hoog mogelijk wordt opgedreven. Ondertussen houden we jou op de hoogte van de voortgang. Pas wanneer je helemaal tevreden bent over de geboden prijs, geven wij akkoord.
koopcontract-tekenen-koopovereenkomst-makelaar-verkoopmakelaar-amsterdam
Koopovereenkomst
De champagne kan bijna ontkurkt worden, want de volgende stap is het opstellen van de koopovereenkomst. Ook dit proces begeleiden wij. We controleren het contract van de notaris en lopen er samen met jou doorheen, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erin staat.
oplevering-levering-woning-makelaar-verkoopmakelaar-amsterdam
Levering
Yes, de woning is verkocht voor een topprijs! We gaan nog een keer langs om het huis te inspecteren en meterstanden te noteren. Daarna bezoeken we de notaris. Bij de notaris controleren we de leveringsakte en bijbehorende nota van afrekening. Bij akkoord zet jij je handtekening. De overwaarde van de woning ontvang je direct op je rekening.
Gefeliciteerd!
Je woning in Amsterdam is verkocht. Je gaat op zoek naar iets nieuws of neemt direct de volgend stap en koopt of huurt een andere woning. Of het nu verhuren, verkopen of aankopen betreft; het gevarieerde team van Yourhome Makelaars Amsterdam staat altijd voor je klaar.

Je woning succesvol verkopen

Een huis verkopen is een grote beslissing. Je wilt natuurlijk jouw woning verkopen voor de best mogelijke verkoopprijs. En weten dat je daarmee een goede financiële beslissing maakt. Een woningverkoop die je genoeg ruimte biedt voor een volgende stap. Met de uitgebreide makelaarsservice van Yourhome verkoopmakelaar Amsterdam weet je zeker dat je de beste prijs krijgt.

Onze verkoop begeleiding is een waardevolle investering

We begrijpen als geen ander dat je een volle agenda hebt. Daarom nemen we graag de pijn uit het verkoopproces van jouw huis.

Yourhome verkoopmakelaars

We hebben een heel goed en groot netwerk opgebouwd in de Amsterdamse markt. Door Yourhome te kiezen, doe je een waardevolle en weloverwogen investering in de volgende fase van jouw leven.

No cure, no pay
We geloven in de kwaliteit van onze service. Wij zijn een no cure, no pay verkoopmakelaar en gaan voor jouw succes.

Tarieven

Jouw woning is uniek en daar passen wij onze dienstverlening op aan. De courtage die Yourhome Makelaars Amsterdam hanteert is een percentage over de verkoopwaarde van je woning. Onze courtage is afhankelijk van de geschatte en uiteindelijke verkoopwaarde van je woning. Daarnaast wil je misschien bepaalde onderdelen in de verkoop op jouw manier aanpakken. Denk aan styling, foto- en video-opnames, adverteren en aanvullende marketing. 

Onze verkoopmakelaar kan je hier alles over vertellen en gaat graag met je in gesprek. Zo bepalen jullie samen het tarief waar je je goed bij voelt. Neem contact op met de verkoopmakelaars van Yourhome voor een passende offerte en ontdek onze unieke woningverkoopservice!

Zijn wij de juiste verkoopmakelaars voor jou?

Om kennis te maken bieden we je een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer 45-60 minuten. Na deze kennismaking beslis je zelf of je met onze verkoopmakelaar Amsterdam wil samenwerken. We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken en je te laten verrassen door onze service.

yourhome-makelaars-amsterdam-makelaar-amsterdam-makelaardij
 • Cijfer 10
 • Melanie van Dijk
 • Planciusstraat 19
 • Cijfer 9.5
 • Jochem van der Stap
 • Nieuwe Prinsengracht 74-2

Gecertificeerde verkoopmakelaar Amsterdam

Niet alleen professioneel, ook doen we wat we beloven.

De verkoopmakelaars van Yourhome Amsterdam zijn allen NVM Gecertificeerd. Daarnaast zijn we aangesloten bij Qualis, MVA, Pararius en Funda. We bieden je daarmee gegarandeerd onze unieke woning verkoopservice.